В навечерието на Нова година: Вижте къде са топ цените на пиротехниката в Бургас (Видео)

С напредването на декември постепенно започва да ни завладява тръпката от емоционалната новогодишна нощ и по-специално неизменните към нея фойерверки. За щастие бургазлии имат възможност да създадат истинска и неповторима небесна фиеста, така както си я представят. Това става благодарение на бургаската „Барутница“ – магазинът за пиротехнически изделия на бул. „Христо Ботев“ 81.

По-паметливите помнят и пищната заря на откриването на сезона в Слънчев бряг през 2015, уникалните фойерверки това лято по време на провеждането на международното състезание по конен спорт за Купа Бургас 2016 и много други професионални пироспектакли. 

„Барутница“ е известна с топ цените си, като в момента типичното новогодишно пиротехническо оборудване, както професионално, така и за собствено ползване, е намалено с 30%. Някои артикули дори са с още по-голяма отстъпка.

Най-масовите пиратки, по-известни като „Трите гръма“, са за 3 лв. 100 броя. Два броя римски свещи, със 16 изстрела, са на цена от 7 лв. Другият най-масов новогодишен или празничен артикул – пиробатерията, единствено тук може да се намери във вариант 138 изстрела за 89 лв.

Изгодните цени, разбира се, не са единственият мотив, който води бургазлии в барутницата на „Христо Ботев“ 81. Тук винаги ще получите професионална консултация, добро обслужване и точен съвет. Като например на кои неща, трябва да обръщаме внимание, когато посещаваме пиротехнически магазини заради тънкостите на търговците, за които ни разказа управителят на „Барутница“ -  ръководителят-пиротехник Михаил Неделчев.

Не се доверявайте на временни и преместваеми обекти, които изникват като гъби декември месец. Те разчитат на бърза печалба и фойерверките често се продават със съмнителен произход и съхранение от временно назначен и неквалифициран персонал“, съветва Михаил. Още от професионалните му съвети вижте във видеото долу.

Галерия
Коментари

Още от последните новини