В цялата страна работят пунктове за ваксинация днес

В цялата страна работят пунктове за ваксинация днес - E-Burgas.com

В периода до 3 януари е въведен специален график

В цялата страна днес работят пунктове за ваксинация срещу COVID-19. В периода до 3 януари е въведен и специален график, който може да проверите в Единния информационен портал.

През вчерашния ден са поставени над 3 300 дози от ваксините срещу COVID-19. В столицата, пред „Пирогов”, се извиха опашки от желаещи да се имунизират. Част от хората чакаха повече от час. Центърът за имунизация на спешната болница остава отворен и днес.

Свързани статии
1 436 души са се ваксинирали за последното денонощие Започва изплащането на 75 лв. на пенсионерите с три ваксини Епидемиолог: Възможно е да се препоръча и втора бустерна доза Ваксинирането срещу ковид продължава и след края на пандемичната обстановка Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда И този уикенд можем да се ваксинираме в изнесени пунктове Спазено обещание: Ваксинираните от Забърдо посетиха Резово и Равадиново Ваксината "Новавакс" ще дойде и в България Отново ще ваксинират пред Метро през уикенда Отварят изнесен пункт за ваксиниране в Созопол в петък
Тагове
ваксиниране ваксини пунктове
Коментари

Още от последните новини