Уникален коафьорски спектакъл ще взриви сцената на конкурса "Кралица на Бургас"

Уникален коафьорски спектакъл ще взриви сцената на конкурса

Fashion Memories, шоу-спектакъла на талантливия бургаски коафьор Тодор Тодоров, ще бъде представен за първи път пред бургаска публика. Тошко избра за своето представяне сцената на летния театър, а неговото модно шоу е специално създадено за допълни цялостната концепция на конкурса за красота "Кралица на Бургас". Броени дни остават морския град да се превърне в средище на мода, красота и блясък. 

Организаторите на конкурса и тази година обещават едно невероятно шоу. Публиката на Летния театър ще бъде взривена  от изпълненията на талантливата Дара Екимова, която върви по стъпките на баща си- Дими от група „Сленг". В ролята на водещи влизат PR специалиста Ива Екимова и Валентин Асенов. 

Много модни марки и брандове ще бъдат презентирани за първи път пред бургаска публика. Основен партньор на конкурса "Кралица на Бургас" е италианския моден бранд„Кристиян оф Рома".

Четиринадесет млади и ослепителни бургаски красавици ще се борят за короната тази година. Конкурсът за красота Кралица на Бургас ще се проведе на 7 юли от 20.00 ч на сцената на летния театър.

Входът е свободен. 

Коментари

Още от последните новини