Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав

Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав - E-Burgas.com

Ученици от Гимназията по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, се включват в празничните прояви за 24 май с видеопоздрав към всички учители. Видеото е изготвено от Клуб "Величието на България" към училището, под ръководството на старши учител г-жа Петя Кудева, преподавател по история, в рамките на инициативата на РУО Бургас - "Майски празници". В него участват учениците: Габриела Станкова от 9б, Марина Генова и Михаела Йорданова от 10а клас, Иван Иванов от 12а клас.

За поредна година ученици от ПГСАГ се включиха в ежегодния конкурс на Лесотехнически университет - "Дървесен вид на годината". Тази година темата бе "Плодовете на Боговете". Учениците от специалност "Парково сторителство и озеленяване", посещаващи дейност по интереси "Приложно и изобразително изкуство" с ръководител л. арх. Томас Ахчиян, завоюваха пет награди. В конкурса за плакат второ място бе присъдено на Татяна цолова от 11 Е клас. Трето място за Емануела Аврамова от 11 Е. Наградата на публиката спечели Стоян Стоянов от 11 Е. Във фотоконкурса първо място е присъдено на Татяна Цолова от 11 Е, а наградата на публиката отново отиде при Стоян Стоянов от 11 Е.   

Плакатите на учениците можете да изтеглите <<Оттук>>

 

Свързани статии
В Строителния спретнаха виртуално изпращане (Видео) По време на пандемия: Бургаски ученици направиха виртуален ресторант Ремонтират 92 класни стаи в бургаски училища Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! По 80 лв. за квесторите на изпитите след седми клас Основното училище в Равда отбелязва празника си онлайн Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден МОН пусна важни уроци за матурата в Youtube (видео) Няма да се удължава учебната година, потвърдиха датите на матурите Утре МОН казва датите за матурите, може да има втора сесия през август
Тагове
ученици поздрав училище
Коментари

Още от последните новини