Бургаски талант от "Гласът на България" представя нов музикален проект

Бургаски талант от

Бургазлията Кристиан Грънчаров (Kris Gran) представи най-новия си музикален проект наречен „My Heart Belongs To You“. Сингълът направи своята официална премиера в YouTube и бързо набра скорост. Той е фючъринг с Миглена Русева (Miglena), която е част от трио „Тринити“ и „Сол бемол“. Неизменен участник в концертите на Орлин Горанов, Акага и Михаела Филева.

А Крис помним, като един от атрактивните участници в отбора на Графа в четвъртото издание на „Гласът на България“ и като победител в „Бургас търси талант“. Отскоро можем да го видим като част от екипа на „Маскираният певец“.

И този път музиката и текстът са дело на талантливия бургазлия.

„Става въпрос за любов от пръв поглед между двама души, за които езиковата бариера не представлява трудност. Затова и куплетите са на български, а припевът – на английски“.

Въпреки интересния сюжет на парчето, Кристиан Грънчаров е категоричен, че идеята е плод единствено и само на фантазията и вдъхновението му. Освен него, в създаването на аранжимента се включват Емилио Мархолев, Христо Нейчев и Иоан Латровалиев.

„Записвахме отново при Димитър Атанасов цигулки. Но на Иоан не му хареса средната част, която бях измислил. Той на място се включи с идеите си за аранжимента. Свикнах да се доверявам на музикантите около себе си, понеже всеки си има своя поглед, своето творческо усещане“.

Финалният звук е поверен на Петър Костов, по-известен като Бате Пешо (Studio Buster).

„Клипът е дело на бургазлията Иван Бъчваров, с когото работим от много години заедно. На него му хрумна идеята. Видеото е семпло и непретенциозно, но пък има съответствие с песента. В края участва и Христиана Сандова, която осмисли проекта“.

Песента „My Heart Belongs To You“ е реализирана с подкрепата на Община Бургас.

Изтеглете песента

Вижте видеото

Последвайте Крис във фейсбук и инстаграм

 

 

Свързани статии
Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена Зрелостниците писаха по "Песента на колелетата" на Йовков Дара Екимова разплаква с балада, посветена на баща й
Тагове
кристиян грънчаров песен
Коментари

Още от последните новини