ТФП фотографи и модели с първа среща в Бургас

ТФП фотографи и модели с първа среща в Бургас - E-Burgas.com
Снимка Павлина Иванова

Фотографите и моделите от фейсбук групата ТФП-Бургас се събират днес за първа среща. Тя е организирана от администраторите и модераторите на групата, като специално за целта в Бургас гостува и модераторът на ТФП-Пловдив Деян Романов.

„Групата се разрасна и в нея вече членуват над 400 фотографи, модели, фризьори, гримьори и парти агенции. До сега не е имало такава сбирка, а подобно събитие предлага нови възможности и контакти между любителите и професионалистите в бранша. Но най-вече удоволствието от срещата и разговорите с хора, с еднакви интереси“, каза администраторът и откривател на групата фотограф Павлина Иванова.

Срещата е днес от 15:00 часа на Морска гара, пред Зеления фар.

Организаторите подчертават, че всички заинтересовани от бранша са поканени без предварително записване. Единствено условие за участие е доброто настроение!

ТФП (Time For Print) е термин, който фотографите използват, за да назоват определен тип договорка между модел и фотограф. При този тип договорка моделът получава безплатна фотосесия, а пък фотографът получава модел без да заплаща за неговото време.

Линк към събитието може да видите ТУК .

Галерия
Свързани статии
Нов фотографски клуб в Бургас ще обучава ученици Бургаски фотографи се събират за нощно предизвикателство
Тагове
фотографи събитие
Коментари

Още от последните новини