Бургаски фотографи се събират за нощно предизвикателство

Бургаски фотографи се събират за нощно предизвикателство - E-Burgas.com
Снимка: Деян Романов

Снимане при слабо осветление е едно от най-големите предизвикателства за всички фотографи. Точно това са решили да зададат като водеща тема фотографите на свободна практика от фейсбук групата ТФП-Бургас, които се събират тази събота, 18-ти юни от 18 часа на Лунапарка в Морската градина на Бургас.

Срещата е организирана от администраторите и модераторите на групата, като специално за целта в Бургас гостува и модераторът на ТФП-Пловдив Деян Романов.

Всички заинтересовани от бранша – фотографи, модели, фризьори, гримьори и парти агенции са поканени без предварително записване. Подобна среща предлага нови възможности и контакти между любителите и професионалистите в бранша. Но най-вече удоволствието от срещата и разговорите с хора с еднакви интереси.

„Срещата ще стартира пред Лунапарка в Морската градина, там ще се изчакаме и ще започнат снимките. След което ще се придвижим към ул. „Александровска“ и пъпа на града, за да търсим светлините от витрините, които ще използваме за нашите нощни портрети.

Този път ще снимаме в градска среда. За моделите подходящи са ежедневно летни дрехи, рокля, дънки, (бял) потник и подобни. Както за всяка фотосесия и тук е препоръчително без щампи, надписи, светещи/бляскащи/неонови елементи и изобщо всичко отвличащо акцента от модела. Може да си носите аксесоари шалове, шапки, диадеми, очила, яке и пр. Единствено условие е, моделите да са навършили пълнолетие.

Фотографите да си подготвят светлосилни обективи, ако искат и стативи“, коментира администраторът и откривател на групата фотограф Павлина Иванова.

Линк към събитието: https://fb.me/e/5N9b5HcEq

Свързани статии
Нов фотографски клуб в Бургас ще обучава ученици ТФП фотографи и модели с първа среща в Бургас
Тагове
фотографи
Коментари