Нов фотографски клуб в Бургас ще обучава ученици

Нов фотографски клуб в Бургас ще обучава ученици - E-Burgas.com

Нов клуб по фотография в ЦПЛР събира ученици, които проявяват интерес към снимането. Лекционните часове ще бъдат разделени на теория и практика, а обучението ще е основано на иновативни и интерактивни методи.

В рамките на курса фотографията ще се разглежда като част от изобразителното изкуство, ще се премине през основните моменти от историята на фотографията от създаването на процеса до днешно време. Ще се анализират кадри на утвърдени фотографи, ще се правят анализи на кадрите на учениците.

Записаните в курса ще вземат активно участие в процеса на работа не само в практическите часове, но и в лекционните. По време на практиката учениците ще имат възможност да се запознаят изцяло с настройките на съвременния дигитален фотоапарат, както и сами да създадат кадри в различни жанрове на фотографията.

В курса ще бъдат включени и няколко часа за дигитална обработка. В рамките на курса ще бъде организирана изложба с кадри на учениците. Курсът е подходящ за ученици, които имат желание за артистична изява и искат да създават изкуство в необятния свят на фотографията.

От тази възможност може да се възползват момичета и момчета от всички училища в община Бургас на възраст 5-12 клас.

Заявление за записване (Заявление за записване в школа по интереси и декларация информирано съгласие за учебната 2022-2023 година) може да бъде изтеглено от сайта на ЦПЛР, страница „Административни услуги“ - в десния панел, и да се изпрати попълнено на имейл: [email protected] или лично на адрес: ул. „Райна Княгиня“ 11, ет. 2, при организаторите на Центъра за подкрепа на личностното развитие.

Ръководител на курса: Алия Казанджиева

За повече информация: 056/844549- организатори

Свързани статии
40 пенсионерски клубове получиха финансиране по програма на общината Бургаски фотографи се събират за нощно предизвикателство ТФП фотографи и модели с първа среща в Бургас 120 състезатели от 12 клуба ще спорят за "Купа Бургас" този уикенд Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива Лекарският съюз: Затворете дискотеките! Болниците да останат отворени! Международният кино-литературен фестивал CineLibri с нова сцена, вижте програмата! Мощен екстрийм уикенд очаква бургазлии (Видео) Бургаските ветерани във водните спортове се обединяват в клуб
Тагове
фотографи клуб
Коментари

Още от последните новини