Танцьорките от бар "Taboo" били спипани по време на секс с клиенти

Танцьорките от бар

Според барманката в клуба се предлагало само танци и вибратор шоу в затворени кабинки

Две от танцьорките в бургаския стриптийз бар "Taboo" са били спипани по време на полов акт, като те и клиентите им са били голи. Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение спрямо 38-годишния Теодор Николов, привлечен като обвиняем в набиране и използване на жени с цел проституция. 

Половият акт между танцьорки и клиенти се извършват в специални кабинки, които официално били предназначени за еротично вибратор шоу. В същите кабинки са намерени и използвани кондоми. Всичко това е записано в полицейския протокол след извършения в петък обиск. 

От защитата н Теодор Николов призоваха като свидетели в залата барманката в заведението П. Ц., според която секс услуги там не са предлагани. Тя обясни процедурата, по която клиентите заплащат за еротичното шоу, като подчерта, че в него е забранено дори опипването. Посетителите имали право да гледат еротични танци и да поканят момиче до себе си в сепарето, като платят за компанията му под формата на коктейл за 50 или 100 лв. Отделно се предлагало и вибратор шоу в кабинките, като по думите й момичетата са "галели с вибраторите" пред погледа на клиентите, които обаче имали право само да наблюдават.

Показанията бяха потвърдени и от охранителят в клуба А. М., който заяви, че често се е случвало да гони клиенти, които очаквали да получат секс и оставали разочаровани.

Тези твърдения обаче бяха отхвърлени от представителя на Районната прокуратура, тъй като далите показания лица имат пряк интерес работодателят им да не бъде признат за виновен. Той цитира й данните от полицейския протокол, според който танцьорки и клиенти били заварени голи по време на полов акт. За такъв признали и самите клиенти в своите свидетелски показания, взети непосредствено след обиска в заведението. От прокуратурата настояха Теодор да бъде задържан под стража, тъй като има пряка опасност да въздейства на свидетели, като този процес дори вече бил започнал. 

"Моля съдът да бъде снизходителен и да ме остави да се прибера при семейството си. Не съм претъпник и съм готов да съдействам дори с детектор на лъжата." обърна се Теодор Николов към съда.

В крайна сметка Районен съд – Бургас взе мярка за неотклонение „Задържане под стража" спрямо Теодор. Определението на съда може да бъде обжалвано или протестирано пред въззивна инстанция в 3-дневен срок.  

 

Свързани статии
Възроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанището Рибари ще обсъждат иноавциите в бранша на Национална среща в Равда Рибари извадиха над 7 тона боклуци от Черно море Търсят стари рибарски пособия за етно комплекса в Рибарското селище Бургаските рибари към бъдещите управляващи: 50 години чакаме решението на нашия проблем Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата Инспектори гониха бракониери в Бургаско след сигнали на 112 Полицията хвана 37 посетители на нощно заведение във Варна Дългоочакваното узаконяване на постройките в Ченгенето пак се отложи, рибарите протестират мълчаливо (Видео) Рибарите в Поморие въстанаха срещу проект за мидена ферма
Тагове
бар
Коментари

Още от последните новини