Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол

Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол - E-Burgas.com

На 19.07.2022 г. (вторник) в гр. Созопол ще гостува кардиологът д-р Ивица Кръстевски, който ще извършва прегледи с талони по здравна каса и платени прегледи в кабинета на Домашен социален патронац към КСУЗ, находящ се на пл. "Черно море" (срещу лекарските кабинети).

Телефон за записване на час: 0888 30 76 44.

От община Созопол напомнят, че кабинетът на Домашен социален патронаж работи за потребителите на услугата всеки понеделник, сряда и петък от 7:30 до 10:30 ч. и предоставя безплатни медицински услуги като измерване на кръвна захар и кръвно налягане, смяна на превръзки и други манипулации.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол кардиолог
Коментари

Още от последните новини