Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол

Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол - E-Burgas.com

На 19.07.2022 г. (вторник) в гр. Созопол ще гостува кардиологът д-р Ивица Кръстевски, който ще извършва прегледи с талони по здравна каса и платени прегледи в кабинета на Домашен социален патронац към КСУЗ, находящ се на пл. "Черно море" (срещу лекарските кабинети).

Телефон за записване на час: 0888 30 76 44.

От община Созопол напомнят, че кабинетът на Домашен социален патронаж работи за потребителите на услугата всеки понеделник, сряда и петък от 7:30 до 10:30 ч. и предоставя безплатни медицински услуги като измерване на кръвна захар и кръвно налягане, смяна на превръзки и други манипулации.

Свързани статии
Созопол и Боровец с най-скъпите жилища, ръст на покупките по курортитеОбщина Созопол: Инвестиционната програма на ВиК е условна и няма пари за неяВ Созопол ликвидираха незаконно сметищеТихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв. Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в СозополБезплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на СозополСинята зона в Созопол вече е в силаСофийски дрифтаджия подлуди село Росен, отнесе само актСозопол открива сезона с концерт и огнено шоуМодернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв.
Тагове
созопол кардиолог
Коментари

Още от последните новини