Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи

Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи - E-Burgas.com

Община Созопол напомня, че от 15 май 2021 г. е в сила строителната забрана на територията на гр.Созопол, както и курортните територии на населените места, курортите, курортните комплекси, ваканционните селища (вилни и туристически селища) и къмпингите по Черноморското крайбрежие.

До 30 май 2021 г. участниците в процеса на строителство следва да привършат и с вътрешните довършителни дейности без използване на строителна механизация/машини и да приведат строителните обекти в подходящ вид - да предприемат необходимите мерки за ограждане и обезопасяване на строителните обекти, както и да изчистят тротоарите и уличните платна около строежите от строителни материали и механизация и да демонтират временно поставените/монтирани обслужващи обекти, разположени извън границите на строителната площадка.

Свързани статии
Община Созопол дава 500 лв. за идеен проект за паметник на Левски Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) Румен Радев в Созопол: България няма време за пилеене, за да организира избори след избори Румен Радев идва на празника на Созопол В Созопол напомниха на земеделците, че е сезонът на пожарите Спират строителството на хотела фантом над "Бутамята" В Созопол организираха плувен маратон 22 години битка: Контейнерите с опасни отпадъци край Атия са вече в историята Продължават проверките на Алепу Кметът на Созопол в серия от приемни дни в общината
Тагове
созопол строителство забрана
Коментари

Още от последните новини