Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи

Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи - E-Burgas.com

Община Созопол напомня, че от 15 май 2021 г. е в сила строителната забрана на територията на гр.Созопол, както и курортните територии на населените места, курортите, курортните комплекси, ваканционните селища (вилни и туристически селища) и къмпингите по Черноморското крайбрежие.

До 30 май 2021 г. участниците в процеса на строителство следва да привършат и с вътрешните довършителни дейности без използване на строителна механизация/машини и да приведат строителните обекти в подходящ вид - да предприемат необходимите мерки за ограждане и обезопасяване на строителните обекти, както и да изчистят тротоарите и уличните платна около строежите от строителни материали и механизация и да демонтират временно поставените/монтирани обслужващи обекти, разположени извън границите на строителната площадка.

Свързани статии
Созопол и Боровец с най-скъпите жилища, ръст на покупките по курортите Община Созопол: Инвестиционната програма на ВиК е условна и няма пари за нея В Созопол ликвидираха незаконно сметище Тихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв. Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Безплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на Созопол Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол Синята зона в Созопол вече е в сила Софийски дрифтаджия подлуди село Росен, отнесе само акт Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу
Тагове
созопол строителство забрана
Коментари

Още от последните новини