Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи

Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи - E-Burgas.com

Община Созопол напомня, че от 15 май 2021 г. е в сила строителната забрана на територията на гр.Созопол, както и курортните територии на населените места, курортите, курортните комплекси, ваканционните селища (вилни и туристически селища) и къмпингите по Черноморското крайбрежие.

До 30 май 2021 г. участниците в процеса на строителство следва да привършат и с вътрешните довършителни дейности без използване на строителна механизация/машини и да приведат строителните обекти в подходящ вид - да предприемат необходимите мерки за ограждане и обезопасяване на строителните обекти, както и да изчистят тротоарите и уличните платна около строежите от строителни материали и механизация и да демонтират временно поставените/монтирани обслужващи обекти, разположени извън границите на строителната площадка.

Свързани статии
Кметът на Созопол въвежда нови мерки от утре, лично следи контрола Българите купуват по 637 жилища на ден В Созопол търсят общопрактикуващ лекар Фермер от Индже Войвода спечели европейски приз Созопол си намери чуждестранен партньор за развитието на туризма Ваксинационен пункт в Созопол ще работи днес и утре Асен Личев отхвърли искане за спиране на строителството в имот в Синеморец ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно Френска компания хвърлила око на о-в „Св.Кирик“, ще се првърне ли в световен културен център? В Созопол доброволци запретват ръкави по рехабилитацията на детска площадка
Тагове
созопол строителство забрана
Коментари

Още от последните новини