Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи

Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи - E-Burgas.com

Община Созопол напомня, че от 15 май 2021 г. е в сила строителната забрана на територията на гр.Созопол, както и курортните територии на населените места, курортите, курортните комплекси, ваканционните селища (вилни и туристически селища) и къмпингите по Черноморското крайбрежие.

До 30 май 2021 г. участниците в процеса на строителство следва да привършат и с вътрешните довършителни дейности без използване на строителна механизация/машини и да приведат строителните обекти в подходящ вид - да предприемат необходимите мерки за ограждане и обезопасяване на строителните обекти, както и да изчистят тротоарите и уличните платна около строежите от строителни материали и механизация и да демонтират временно поставените/монтирани обслужващи обекти, разположени извън границите на строителната площадка.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол строителство забрана
Коментари