Созопол посреща олимпийската гордост от Токио Евелина Николова

Созопол посреща олимпийската гордост от Токио Евелина Николова - E-Burgas.com
Снимка Стартфото, Костадин Андонов

Созопол се подготвя да посрещне тържествено завърналата се с бронзов медал от Олимпийските игри в Токио Евелина Николова.

Кметът Тихомир Янакиев ще приветства медалистката, възпитаник на Спортен клуб по борба „Ангел Гочев" – Созопол в сградата на Общината, а жители, гости и изявени спортисти на Созопол ще посрещнат Евелина Николова на тържествена церемония, която ще се проведе в 18:00 ч. на площад „Хан Крум" пред летен театър „Аполония".

На събитието са поканени всички, които желаят да поздравят бронзовата медалистка по борба за нейния огромен успех, успеха на Созопол и цяла България.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
Евелина Николова олимпиада Созопол
Коментари