Сняг в цялата страна, пътищата засега са проходими

Сняг в цялата страна, пътищата засега са проходими - E-Burgas.com

Над 120 снегорина са работили през нощта в София, обработени са улиците, по които се движи масовият градски транспорт и главните улици за районите. Почистват се спирки и подходи към подлезите. На много места в страната ще продължи да вали сняг, информира offnews.bg. 

Няма затворени пътища в страната. Проходът „Троян - Кърнаре“ е затворен за всички превозни средства. Останалите проходи в страната са отворени, но ограничени за тежкотоварни автомобили.

На „Петрохан“ снежната покривка е над половин метър, цяла нощ е имало тежка техника. Заради снегопочистване движението по магистрала „Хемус“ край София също е ограничено. Временно ограничение има и на пътя Враца - Монтана. 

Временно движението по път I-1 Ботевград - Мездра е ограничено в двете посоки за МПС над 12 т поради снегопочистване, съобщи АПИ. 

От Пътната агенция призовават шофьорите да тръгват на път само добре подготвени за зимни условия.

Свързани статии
Много сняг и силен вятър на Шипченския проход Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Снегът затруднява движението по проходите, жълт код за дъжд в 11 области Истинска зима ни очаква от днес Снегът остава само в планините, но снежната покривка бързо ще се топи Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си НИМХ: Очакваме сняг преди да настъпи астрономическата зима Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил
Тагове
пътна обстановка трафика сняг
Коментари

Още от последните новини