Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил

Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил - E-Burgas.com

Районна прокуратура Бургас задържа за срок до 72ч. украинската гражданка Алла Г. Тя е обвинена за това, че на 06.09.2022 год.  в гр. Бургас, с  цел  да  набави за себе  си  имотна облага,  противозаконно  подпомогнала  група  чужди граждани - 9 /девет/ лица, граждани на Сирия, без документи за самоличност да преминат в страната  в  нарушение  на  закона  /Закон за чужденците в Р.България/,  като   деянието  е   извършено чрез използване на моторно превозно средство -  лек автомобил марка „Фолксваген“  и деянието е извършено по отношение на повече от едно лице.

По време на разследването е установено, че автомобилът е собственост на регистрирано в страната ни юридическо лице.

Предстои Районна прокуратура-Бургас днес да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата.

Свързани статии
Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици Съдят грузинец за превоз на мигранти Заловиха 13 нелегални мигранти на входа на София Поредна гонка между полиция и мигранти на "Тракия" Полицай пострада тежко в катастрофа при гонка с мигранти Д-р Мохд Абуаси: Не стрелят мигрантите, а каналджиите Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Два дни до края на програмата за бежанци, хотелиери са под напрежение Призоваха хотелиерите за спокойствие във връзка с бежанците от Украйна
Тагове
украинка трафикант бежанци мигранти
Коментари

Още от последните новини