След тока литна и водата: Цената във ВиК-Бургас скочи със 123% за година

След тока литна и водата: Цената във ВиК-Бургас скочи със 123% за година - E-Burgas.com

След тока и цените на водата литват. ВиК дружества в цялата страна са пред фалит, показа репортаж на bTV.

Високата цена на тока без съмнение ще вдигне и тази на водата. Но зависи дали водата се качва с помпи, или на електричество, или гравитацията помага да се прави гравитация в тръбите. В различните части на Българи и увеличението е различно.

Сметката за ток на ВиК дружествата е скочила много - един от примерите е в Бургас, където от 722 000 лв. сметка за ток миналата година сметката за август тази година на 1 600 000 лв. Това прави 123% вдигане на цената на водата във ВиК- Бургас.

Свързани статии
Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години Акция по кръводаряване се провежда в много градове у нас Компенсираха ВиК дружествата със 16 млн. лева заради скъпия ток Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите 1709 са заловените дрогирани водачи за последните 3 месеца Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Без ток заради ремонти на електропроводи в общината, ето къде ще има смущения Затварят за месец и част от "Шейново" Ръст на продажбите на автомобили в ЕС и у нас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти
Тагове
ВиК вода ток
Коментари

Още от последните новини