След тока литна и водата: Цената във ВиК-Бургас скочи със 123% за година

След тока литна и водата: Цената във ВиК-Бургас скочи със 123% за година - E-Burgas.com

След тока и цените на водата литват. ВиК дружества в цялата страна са пред фалит, показа репортаж на bTV.

Високата цена на тока без съмнение ще вдигне и тази на водата. Но зависи дали водата се качва с помпи, или на електричество, или гравитацията помага да се прави гравитация в тръбите. В различните части на Българи и увеличението е различно.

Сметката за ток на ВиК дружествата е скочила много - един от примерите е в Бургас, където от 722 000 лв. сметка за ток миналата година сметката за август тази година на 1 600 000 лв. Това прави 123% вдигане на цената на водата във ВиК- Бургас.

Свързани статии
ВиК планира повишение цената на водата Енергийният министър: Няма да има режим на тока у нас Мисис Бургас 2018 даде старт на кръводарителската акция за Цветница Омбудсманът: Цените на тока и парното трябва да са поносими за хората Търсят кръв за детето, ударено от волтова дъга в Бургас Къмпинг „Каваци“ остана без ток, местните притеснени от кражби Бургас ще продължи да бори скъпия ток с проекти за зелена енергия Бургас събира най-добрите майстори в страната в изложба на Ненко Токмакчиев ББР ще подпомага бизнеса заради скъпия ток Жителите на Небостъргача излизат под наем заради скъпия ток
Тагове
ВиК вода ток
Коментари

Още от последните новини