Синеока красавица пристигна в Зоопарк Бургас, заедно ще ѝ изберем име

Синеока красавица пристигна в Зоопарк Бургас, заедно ще ѝ изберем име - E-Burgas.com

В Зоопарк Бургас пристигна очерователно конче на 6 месеца от породата Тинкер. Красавицата впечатлява с дълбоките си сини очи и пъстра окраска на козината. 

Конете от тази порода се отличават с наистина олимпийско спокойствие и абсолютно дружелюбие. Достигат размери 1,32-1,63 м.Тичането на такива коне е много гладко, уверено и меко, а освен това доста добре  скачат, лесно и безстрашно преодоляват различни препятствия.

Зоопарк Бургас отново ще се допита до своите почитатели за това как ще се казва кончето. Може да предлагате име в коментари под статията в сайта и във Фейсбук. Най-интересните предложения ще бъдат събрани в анкета, която ще определи победителят. Авторът на предложението ще спечели безплатно посещение на цялото му семейство в зоопарка за срок от една година. 

Галерия
Свързани статии
Бебе антилопа от рядък вид се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Зоопарк Бургас приютява четири пеликана, които не могат да оцелеят в природата Синеокото конче в Зоопарк Бургас ще носи името на българска царица Заедно избираме име на синеокото конче в Зоопарк Бургас (анкета) Ново бебе се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Единствените свещени ибиси у нас живеят в Зоопарк Бургас (Снимки) Зоопарк Бургас с шоу програма и безплатен вход за всички деца на 1 юни Четири палави козлета се родиха в Зоопарк Бургас на Цветница  Зоопарк Бургас става по-цветен и красив с 80 ароматни липи Три котешки лемура се родиха в Зоопарк Бургас, скоро им избираме имена
Тагове
Зоопарк Бургас
Коментари

Още от последните новини