Четири палави козлета се родиха в Зоопарк Бургас на Цветница 

Четири палави козлета се родиха в Зоопарк Бургас на Цветница  - E-Burgas.com

Пролетният бейби бум в Зоопарк Бургас продължи и на Цветница с раждането на четири мини холандски козички. 

За разлика от големите си събратя, които се отглеждат от животновъдите в България, миникозичките не стават по-големи от 60 см. височина. Освен това не отглеждат за мляко и месо, а като домашни любимци в двора. 

Козичките са сред най-друбелюбните и любопитни обитатели на зоопарка, като прекарват голяма част от времето си около оградата, където посетителите могат да ги нагостят с хрупкави моркови или само да им се порадват. 

Свързани статии
Бебе антилопа от рядък вид се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Зоопарк Бургас приютява четири пеликана, които не могат да оцелеят в природата Синеокото конче в Зоопарк Бургас ще носи името на българска царица Заедно избираме име на синеокото конче в Зоопарк Бургас (анкета) Ново бебе се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Синеока красавица пристигна в Зоопарк Бургас, заедно ще ѝ изберем име Единствените свещени ибиси у нас живеят в Зоопарк Бургас (Снимки) Зоопарк Бургас с шоу програма и безплатен вход за всички деца на 1 юни Зоопарк Бургас става по-цветен и красив с 80 ароматни липи Три котешки лемура се родиха в Зоопарк Бургас, скоро им избираме имена
Тагове
Зоопарк Бургас
Коментари

Още от последните новини