Семейството на Зоопарк Бургас се увеличи с над 30 бебета (Снимки)

Семейството на Зоопарк Бургас се увеличи с над 30 бебета (Снимки) - E-Burgas.com

На щастлив уикенд се радва огромното семейство на Зоопарк Бургас. Над 30 бебета са „новодомците“ в приветливия кът край квартал Рудник, похвалиха се собствениците.

Бяло еленче лопатар и бяло щраусче нанду са най-новите попълнения в бялата колекция от животни в зоопарка.

„Отделно на бял свят се показаха и над 30 паунчета и няколко бантамки“, сподели още собственикът на зоопарка Кръстьо Дъбов.

Галерия
Свързани статии
Емилия Тончева: Айтоският зоопарк може да се превърне в биопарк, уникален у нас Бургаският зоопарк ще работи без прекъсване до края на годината За щраусите ему Гергана, Елена и Виктор от Зоопарк Бургас, настъпи австралийското лято Нови обитатели пристигнаха в бургаския зоопарк (Снимки) Зоопарк Бургас приютява четири пеликана, които не могат да оцелеят в природата Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща Рядък шанс! Едно от най-редките и ценни животни в света радва бургазлии Бургаски крадец получи най-тежката мярка заради кражба на портмоне Аманда и Марая от бургаския зоопарк, навършиха една година, вижте трогателната им история Синеокото конче в Зоопарк Бургас ще носи името на българска царица
Тагове
зоо зоопарк зоо бургас кръстьо дъбов
Коментари

Още от последните новини