Прокурор: Единият от украинските крадци е със статут на хуманитарен бежанец

Прокурор: Единият от украинските крадци е със статут на хуманитарен бежанец - E-Burgas.com

След обир на над 100 хиляди лева от частен дом в Бургас двама украински граждани бяха задържани. Единият от тях е със статут на хуманитарен бежанец. Наблюдаващият прокурор по делото заяви в ефира на NOVA, че адресът е бил наблюдаван от крадците.

„Все още не са изготвени техническите експертизи на събраните видеозаписи от видеонаблюдение, намиращо се в района на жертвата, но от прегледа на тези записи става ясно, че адресът е наблюдаван. Кражбата е извършена изключително прецизно”, уточни Христо Христов.

В понеделник задържаните се появиха в съдебната зала с видими следи от насилие и се оплакаха от побой в ареста. Казаха, че нямат доверие на прокуратурата, която е допуснала да бъдат третирани по този начин. В отговор Районна прокуратура - Бургас се самосезира и ще започне проверка.

Ако бъдат признати за виновни, законът предвижда лишаване от свобода от 3 до 15 години.

Свързани статии
Украинските апаши, които тарашиха апартаменти, чуха най-тежката мярка Хвнаха двама апаши от Кумлука тарашещи наред в Бургас Хванаха развинели се крадци в малките села в Бургаска област Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана Заловиха джебчиите вилнеещи по плажовете в Приморско Банда крадци тормози селата край Несебър и Поморие, упояват хора и кучета Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир Проснаха двама варналии, изтормозили Бургас с взломни кражби (Снимки) Задържаха още криминогени в Бургас, извършвали кражби и нападения Крадци плъзнаха по домовете в Бургас, полицията залови двама
Тагове
крадци
Коментари

Още от последните новини