Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас

Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас - E-Burgas.com

24 годишната Зорница Петкова е новата носителка на короната и титлата Кралица на Бургас 2023. Чаровната хубавица се надпреварваше с още 13 участнички, но само тя ще има правото да представя град Бургас на финала на Мис България през есента. Конкурсът се проведе тази неделя 13-ти август в препълнения  Летен театър на Бургас. Подгласнички на Зорирница станаха Габриела Стратиева и Виктория Ангелова, която взе и приза за лице на публиката. За първи път по време на конкурса бяха обявени имената и на други две момичета, които ще представят черноморските градове Созопол и Несебър на националния конкурс Мис България и това бяха Никол Димитрова и Емилия Иванова.
Участничките си тръгнаха с много подаръци осигурени от  "Christian of Roma", лазерен център "Prime Aesthetic Centre", замъкът "Влюбен във вятъра" вината "Ветус Винум", барокамера Бургас и други.
Участничките в конкурса дефилираха в четири тура, с тоалетите на "EVE Boutique", бизнес облеклата на  "DiKa", с бански костюми и арт переотата на  "ArtEiva", както и официалните рокли на Стоян Радичев.
За настроението на гостите се погрижиха оперната прима Веселина Тодорова и талантливите деца от танцова школа "Естрелла" с хореограф Олга Мохова, която бе и официален хореограф на конкурса.
Сред журито бяха г-жа Ирина Папазова, продуцента на Ню Бояна Студио Гаел Санчез, носителките на титлата Мис България за 2022 и 2021 Александра Кръстева и Сара Младенова, Мистър Планет България Калоян Милков, миналогодишната Кралица на Бургас Йоанна Стефанова, Мисис Бургас Татяна Ламбова, собственичката на " Christian of Roma Group" Елена Кристиано и други.
Фотограф на събитието бе Георги Димитров.

Галерия
Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
Кралица бургас
Коментари

Още от последните новини