Ремонтират тротоара на "Карлово" до края на месеца

Ремонтират тротоара на

В понеделник, 14 юни, Община Бургас започва ремонт на тротоара по улица „Карлово", в участъка между ул. „Копривщица" и ул. „Калофер“. За целта докато текат ремонтните работи там ще бъде въведена временна организация на движението.

Очаква се строителните дейности да приключат до 30.06.2021 г.

Община Бургас се извинява за причиненото неудобство и призовава жителите да спазват временната организация в участъка до приключване на дейносртите.

Свързани статии
Обновяват още едно задблоково пространство в "Славейков" Междублоково пространство в "Изгрев" придобива чуден вид (Снимки) Затварят за месец част от улица в Долно Езерово заради ново ВиК Затварят част от улица на центъра заради асфалтиране Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Обсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на среща Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май Затварят временно подземната улица за профилактика
Тагове
ремонт тротоар карлово улица
Коментари

Още от последните новини