Ремонтират тротоара на "Карлово" до края на месеца

Ремонтират тротоара на

В понеделник, 14 юни, Община Бургас започва ремонт на тротоара по улица „Карлово", в участъка между ул. „Копривщица" и ул. „Калофер“. За целта докато текат ремонтните работи там ще бъде въведена временна организация на движението.

Очаква се строителните дейности да приключат до 30.06.2021 г.

Община Бургас се извинява за причиненото неудобство и призовава жителите да спазват временната организация в участъка до приключване на дейносртите.

Свързани статии
Пускат за движение участъка от магистрала "Тракия" към София Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон Общината: При реконструкцията на "Демокрация" водещи бяха правата и защитата на пешеходците Експерт: Малките язовири са проблемните Новият шеф на АПИ: Има нарушения в ремонтите на "Тракия" и "Марица" Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки) Градинката около блок в "Изгрев" придобива "европейски" вид, правят и паркинг Несебър ще посреща летовници с нови тротоари
Тагове
ремонт тротоар карлово улица
Коментари

Още от последните новини