Редуцират маршрутките между Приморско, Китен и Бургас заради пандемията

Редуцират маршрутките между Приморско, Китен и Бургас заради пандемията - E-Burgas.com

Съгласно предложение от превозвача „Експресбус-Китен“ООД, който обслужва  автобусна линия Китен –Приморско-Бургас от Областна транспортна схема и във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, въведеното извънредно положение и липсата на пътници по обслужваната автобусна линия, е извършена редукция на часовете от маршрутното разписание и ще се изпълнява само един курс на ден, с час на тръгване :

от гр. Китен 13.15 ч., гр. Приморско 13.25 ч.,  (в посока Бургас)

от гр. Бургас 17.00 ч. , (в посока гр. Приморско и гр. Китен)

Този час е съобразен с часовете на насрещният превозвач, които са от Бургас към Приморско и Китен – 07.30ч. и 14.45 ч. и връщане от Китен и Приморско към Бургас – 09.00ч. и 17.10 ч.

Въведената схема е временна, считано от 08.04.2020 г. и след отмяна на извънредното положение, ще бъдат възстановени всички часове от редовното маршрутно разписание на автобусната линия.

Свързани статии
"Бургасбус" продължава да свива обръча, ето новите разписания Орязват още Бургасбус заради липсата на пътници, ето последните промени Димитър Германов направи отчет на мерките в Приморско срещу Covid-19 В Приморско проверяват дали някой не се е завърнал в града от Банско И Приморско пуска горещ телефон за COVID-19 Приморско представя туризма си на престижно изложение в Чехия
Тагове
приморско китен разписание маршрутка
Коментари

Още от последните новини