Редуцират маршрутките между Приморско, Китен и Бургас заради пандемията

Редуцират маршрутките между Приморско, Китен и Бургас заради пандемията - E-Burgas.com

Съгласно предложение от превозвача „Експресбус-Китен“ООД, който обслужва  автобусна линия Китен –Приморско-Бургас от Областна транспортна схема и във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, въведеното извънредно положение и липсата на пътници по обслужваната автобусна линия, е извършена редукция на часовете от маршрутното разписание и ще се изпълнява само един курс на ден, с час на тръгване :

от гр. Китен 13.15 ч., гр. Приморско 13.25 ч.,  (в посока Бургас)

от гр. Бургас 17.00 ч. , (в посока гр. Приморско и гр. Китен)

Този час е съобразен с часовете на насрещният превозвач, които са от Бургас към Приморско и Китен – 07.30ч. и 14.45 ч. и връщане от Китен и Приморско към Бургас – 09.00ч. и 17.10 ч.

Въведената схема е временна, считано от 08.04.2020 г. и след отмяна на извънредното положение, ще бъдат възстановени всички часове от редовното маршрутно разписание на автобусната линия.

Свързани статии
Зазимен бар изгоря на Южния плаж в Приморско Младежки проект приключи успешно в Приморско Започна международният лагер за Евровизия 2021 в Бургас и Приморско с участието на Виктория Бургас и Приморско домакини на музикален лагер за Евровизия В Приморско се радват на успешен сезон заради силна дисциплина и мерки В Приморско реализираха грандиозен проект със стойност над целия общински бюджет (Снимки) Новите канализации в Китен и Лозенец получиха официално одобрение от Общинския съвет в Приморско Трагедия! 9-годишно момиченце загина при инцидент на къмпинг до Китен "Бургасбус" продължава да свива обръча, ето новите разписания Орязват още Бургасбус заради липсата на пътници, ето последните промени
Тагове
приморско китен разписание маршрутка
Коментари

Още от последните новини