Редуцират маршрутките между Приморско, Китен и Бургас заради пандемията

Редуцират маршрутките между Приморско, Китен и Бургас заради пандемията - E-Burgas.com

Съгласно предложение от превозвача „Експресбус-Китен“ООД, който обслужва  автобусна линия Китен –Приморско-Бургас от Областна транспортна схема и във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, въведеното извънредно положение и липсата на пътници по обслужваната автобусна линия, е извършена редукция на часовете от маршрутното разписание и ще се изпълнява само един курс на ден, с час на тръгване :

от гр. Китен 13.15 ч., гр. Приморско 13.25 ч.,  (в посока Бургас)

от гр. Бургас 17.00 ч. , (в посока гр. Приморско и гр. Китен)

Този час е съобразен с часовете на насрещният превозвач, които са от Бургас към Приморско и Китен – 07.30ч. и 14.45 ч. и връщане от Китен и Приморско към Бургас – 09.00ч. и 17.10 ч.

Въведената схема е временна, считано от 08.04.2020 г. и след отмяна на извънредното положение, ще бъдат възстановени всички часове от редовното маршрутно разписание на автобусната линия.

Свързани статии
Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско Автобус на всеки кръгъл час в новогодишната нощ в Бургас "Бургасбус" със специално разписание по празниците „Бургас бус“ тъпче пътници в малки маршрутки на междуградските линии Училище в Бургаско минава изцяло на онлайн обучение Зазимен бар изгоря на Южния плаж в Приморско Младежки проект приключи успешно в Приморско Започна международният лагер за Евровизия 2021 в Бургас и Приморско с участието на Виктория Бургас и Приморско домакини на музикален лагер за Евровизия
Тагове
приморско китен разписание маршрутка
Коментари

Още от последните новини