Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора

Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора - E-Burgas.com

Ямболският съд осъди на девет години затвор мъж, който извършил серия от престъпления в местното село Савино. От прокуратурата собщават, че Госдпидин М.,е подсъдим, за това че от дома на мъж в селото отнел акумулатор на стойност 92 лв. като деянието еизвършено в условието на повторност и случаят е немаловажен.

Престъплението е извършено в началото на миналото лято. Той е подсъдим и за това, че в същия период запалил едноетажна масивна жилищна сграда на стойност 12 000 лв., собственост на мъж от същото село, като пожарът е представлявал опасност за живота на пострадалия и от деянието са последвали значителни вреди.

Осъден е и за това, че по същото време на път в посока към с. Бояджик, обл. Ямбол запалил лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000
лв., собственост на мъж от с. Савино.

И на трето място подсъдимият е бил признат за виновен и за това че в същото село отнел от владението и без съгласието на мъж от същото село с намерение противозаконно да ползва лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000 лв.

Присъдата на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Служители на затвори излязоха на протест Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Прокуратурата повдигна обвинения на трима сирийци за фаталната катастрофа Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери
Тагове
затвор рецидивист прокуратура съд
Коментари

Още от последните новини