Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора

Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора - E-Burgas.com

Ямболският съд осъди на девет години затвор мъж, който извършил серия от престъпления в местното село Савино. От прокуратурата собщават, че Госдпидин М.,е подсъдим, за това че от дома на мъж в селото отнел акумулатор на стойност 92 лв. като деянието еизвършено в условието на повторност и случаят е немаловажен.

Престъплението е извършено в началото на миналото лято. Той е подсъдим и за това, че в същия период запалил едноетажна масивна жилищна сграда на стойност 12 000 лв., собственост на мъж от същото село, като пожарът е представлявал опасност за живота на пострадалия и от деянието са последвали значителни вреди.

Осъден е и за това, че по същото време на път в посока към с. Бояджик, обл. Ямбол запалил лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000
лв., собственост на мъж от с. Савино.

И на трето място подсъдимият е бил признат за виновен и за това че в същото село отнел от владението и без съгласието на мъж от същото село с намерение противозаконно да ползва лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000 лв.

Присъдата на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Фейк полицай, обирал пенсионери, отнесе над 3 години затвор Съдиите от Европа посетиха и Окръжен съд – Бургас Административният съд в Бургас пред европейските си колеги: Нашият стремеж е хората да вярват в нас! Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Спецпрокуратурата погна група за изнудване със заплахи и насилие
Тагове
затвор рецидивист прокуратура съд
Коментари

Още от последните новини