Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора

Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора - E-Burgas.com

Ямболският съд осъди на девет години затвор мъж, който извършил серия от престъпления в местното село Савино. От прокуратурата собщават, че Госдпидин М.,е подсъдим, за това че от дома на мъж в селото отнел акумулатор на стойност 92 лв. като деянието еизвършено в условието на повторност и случаят е немаловажен.

Престъплението е извършено в началото на миналото лято. Той е подсъдим и за това, че в същия период запалил едноетажна масивна жилищна сграда на стойност 12 000 лв., собственост на мъж от същото село, като пожарът е представлявал опасност за живота на пострадалия и от деянието са последвали значителни вреди.

Осъден е и за това, че по същото време на път в посока към с. Бояджик, обл. Ямбол запалил лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000
лв., собственост на мъж от с. Савино.

И на трето място подсъдимият е бил признат за виновен и за това че в същото село отнел от владението и без съгласието на мъж от същото село с намерение противозаконно да ползва лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000 лв.

Присъдата на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Осъдиха обвинените в подкуп инспектори от БАБХ-Бургас на година и шест месеца условно Недостиг на психолози в родните затвори Искат постоянен адрес за шофьора на камиона-убиец в Айтос Асен, който потроши автомобил в Созопол, бе пожален с подписка Батката, натрошил с тръба стъклата на автомобил в Созопол, остава 72 часа в ареста Владимир Генчев остава в ареста заради вандалските си прояви в "Изгрев" Искат постоянен арест за Владимир, който потроши казина в "Изгрев" Гешев: Проверяваме крадливи български политици, а не частни бизнеси Протестиращи с викове "Оставка" посрещнаха прокурорите в "Бояна" Разкриха огромна наркооранжерия в Ямбол (Снимки)
Тагове
затвор рецидивист прокуратура съд
Коментари

Още от последните новини