Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора

Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора - E-Burgas.com

Ямболският съд осъди на девет години затвор мъж, който извършил серия от престъпления в местното село Савино. От прокуратурата собщават, че Госдпидин М.,е подсъдим, за това че от дома на мъж в селото отнел акумулатор на стойност 92 лв. като деянието еизвършено в условието на повторност и случаят е немаловажен.

Престъплението е извършено в началото на миналото лято. Той е подсъдим и за това, че в същия период запалил едноетажна масивна жилищна сграда на стойност 12 000 лв., собственост на мъж от същото село, като пожарът е представлявал опасност за живота на пострадалия и от деянието са последвали значителни вреди.

Осъден е и за това, че по същото време на път в посока към с. Бояджик, обл. Ямбол запалил лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000
лв., собственост на мъж от с. Савино.

И на трето място подсъдимият е бил признат за виновен и за това че в същото село отнел от владението и без съгласието на мъж от същото село с намерение противозаконно да ползва лек автомобил „Фолксваген голф“ на стойност 3000 лв.

Присъдата на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“ Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка Бургаският съд актуализира мерките за безопасност на гражданите, продължават онлайн заседанията Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си Бургаският съд освободи условно предсрочно осъден в Испания Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир Удариха международна престъпна група за разпространение на ТВ канали (Видео) Общо 5 години затвор за двамата похитители на бургазлийка в "Лазур" Бургаският съд лепна 4 години на финансов измамник
Тагове
затвор рецидивист прокуратура съд
Коментари

Още от последните новини