Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов

Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов - E-Burgas.com

Вътрешният министър опроверга думи на бившия премиер, казани по-рано днес. Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов. Това заяви Бойко Рашков. Отговорът му идва малко след като експремиерът Бойко Борисов съобщи по време на брифинг днес, че Рашков му е изпратил призовка да се яви на разпит в четвъртък в ГД „Национална полиция“.

„Многократно съм казвал, че това ще го реши разследващият екип. Дал съм пълен картбланш на тези служители да си вършат задълженията по съвест и закон“, добави пред бТВ Рашков.

„От Бойко Рашков не знам какво мога да очаквам. Най-вероятно ще ме питат защо не съм купувал гласове като другите, защо съм победил в лидерските битки, защо партията ми е толкова стегната и кога ще се откажа“, сподели по-рано Борисов.

Той бе категоричен, че не се страхува и поиска лично вътрешният министър да проведе разпита.

Свързани статии
Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват 99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол
Тагове
Бойко Рашков Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини

Светът
Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов - E-Burgas.com

Африка