Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана

Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана - E-Burgas.com
Архив БулФото

По внесено от Районна прокуратура Бургас, ТО Царево искане, съдът задържа под стража Николай Атанасов и Стефана Кипрва обвиняеми за извършени множество кражби от автомобили в района на плаж „Перла“ край Приморско. 

Двамата в периода 10 - 18 юли са  отнели от леки автомобили множество движими вещи – слънчеви очила, парфюми, сребърни накити, мобилни телефони от различни марки и парични средства /600лв., 360 евро, 1180щ.д./, от владението и без съгласието на различни собственици, без тяхно съгласие и с намерение противозаконно да присвоят сочените вещи и средства.

В обитаваните от обвиняемите помещения са открити множество вещи, носещи явните белези на предмети на престъпно посегателство. Районна прокуратура Бургас ТО Царево и РУ МВР Царево апелират към граждани, които са пострадали от кражби на вещи от автомобилите им в периода 10-18.07.2021г. и на соченото място, да сигнализират правораздавателните органи с цел разпознаване на откритите вещи и установяване на цялостната престъпна дейност на обвиняемите.

Според наблюдаващия прокурор, по делото е налице обосновано предположение затова, че обвиняемите са извършили тежките умишлени деяния, в което са обвинени, както и че съществува реална опасност същите да се укрият или да извършат ново престъпление.

Определенията на РС-Царево, с които са наложени мерките за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемите, могат да бъдат възразени пред Окръжен съд Бургас.

Свързани статии
В Приморско отчетоха силен сезон, но загубите на основните туристи не могат да бъдат компенсирани Странни доводи в Приморско лишиха създаването на фондация за опазване на черната мида Морето през септември - до 30% по-евтино Пожарна-кемпер заседна на дюните край Шофьорския плаж Мощите на св. Ефрем Нови идват днес в Приморско Близо 30 градуса по морето и днес, грабвайте хавлиите Поставиха бетонни съоръжения на плаж "Журналист" Бургаските спасители: Не трябва да се надценяваме в горещините Disney и Netflix ще снимат по Черноморието Прокуратурата откри нарушения в границите на плажовете в Лозенец
Тагове
крадци плаж Приморско
Коментари

Още от последните новини