Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана

Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана - E-Burgas.com
Архив БулФото

По внесено от Районна прокуратура Бургас, ТО Царево искане, съдът задържа под стража Николай Атанасов и Стефана Кипрва обвиняеми за извършени множество кражби от автомобили в района на плаж „Перла“ край Приморско. 

Двамата в периода 10 - 18 юли са  отнели от леки автомобили множество движими вещи – слънчеви очила, парфюми, сребърни накити, мобилни телефони от различни марки и парични средства /600лв., 360 евро, 1180щ.д./, от владението и без съгласието на различни собственици, без тяхно съгласие и с намерение противозаконно да присвоят сочените вещи и средства.

В обитаваните от обвиняемите помещения са открити множество вещи, носещи явните белези на предмети на престъпно посегателство. Районна прокуратура Бургас ТО Царево и РУ МВР Царево апелират към граждани, които са пострадали от кражби на вещи от автомобилите им в периода 10-18.07.2021г. и на соченото място, да сигнализират правораздавателните органи с цел разпознаване на откритите вещи и установяване на цялостната престъпна дейност на обвиняемите.

Според наблюдаващия прокурор, по делото е налице обосновано предположение затова, че обвиняемите са извършили тежките умишлени деяния, в което са обвинени, както и че съществува реална опасност същите да се укрият или да извършат ново престъпление.

Определенията на РС-Царево, с които са наложени мерките за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемите, могат да бъдат възразени пред Окръжен съд Бургас.

Свързани статии
Състезатели от пет държави идват на турнир по плажен тенис в Бургас Сянката на плажа - от 5 до 40 лв., скача цената и на бирата и цацата Министерството: Чадърите и шезлонгите няма да са с намалени цени и това лято Сдружение алармира за замърсяване на Южния плаж в Приморско с фекални води Отново бетон на плажа: Временен обект или нов строеж ще има на плажа в Бургас Патрулки ще пазят плажа на Вромос от багер фантом Четвърта година подред: Доброволци правят коледно почистване на плаж Аркутино Новият екоминистър: Трябва да си върнем плажовете и да опазим дюните Мария Нейкова разясни подробно заповедта, касаеща багерите по плажовете След многото сигнали от граждани: Забраниха разораването на плажните ивици
Тагове
крадци плаж Приморско
Коментари

Още от последните новини