Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана

Бургаският съд безпощаден към плажните крадци Николай и Стефана - E-Burgas.com
Архив БулФото

По внесено от Районна прокуратура Бургас, ТО Царево искане, съдът задържа под стража Николай Атанасов и Стефана Кипрва обвиняеми за извършени множество кражби от автомобили в района на плаж „Перла“ край Приморско. 

Двамата в периода 10 - 18 юли са  отнели от леки автомобили множество движими вещи – слънчеви очила, парфюми, сребърни накити, мобилни телефони от различни марки и парични средства /600лв., 360 евро, 1180щ.д./, от владението и без съгласието на различни собственици, без тяхно съгласие и с намерение противозаконно да присвоят сочените вещи и средства.

В обитаваните от обвиняемите помещения са открити множество вещи, носещи явните белези на предмети на престъпно посегателство. Районна прокуратура Бургас ТО Царево и РУ МВР Царево апелират към граждани, които са пострадали от кражби на вещи от автомобилите им в периода 10-18.07.2021г. и на соченото място, да сигнализират правораздавателните органи с цел разпознаване на откритите вещи и установяване на цялостната престъпна дейност на обвиняемите.

Според наблюдаващия прокурор, по делото е налице обосновано предположение затова, че обвиняемите са извършили тежките умишлени деяния, в което са обвинени, както и че съществува реална опасност същите да се укрият или да извършат ново престъпление.

Определенията на РС-Царево, с които са наложени мерките за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемите, могат да бъдат възразени пред Окръжен съд Бургас.

Свързани статии
Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Украинските апаши, които тарашиха апартаменти, чуха най-тежката мярка Прокурор: Единият от украинските крадци е със статут на хуманитарен бежанец Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Най-големият крос триатлон у нас "Лъвско сърце" очаква рекорден брой участници Ударената от мълния Теодора: Последното, което помня, е че бях на плажа Експерт: Би трябвало да има мълниезащитна система в Приморско, ако има - не е като хората "С книга на плажа" продължава и днес с богата програма и срещи с автори Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха
Тагове
крадци плаж Приморско
Коментари

Още от последните новини