Заловиха джебчиите вилнеещи по плажовете в Приморско

Заловиха джебчиите вилнеещи по плажовете в Приморско - E-Burgas.com

Във връзка с извършени кражби на вещи от автомобили, паркирани в близост до плажовете на територията, обслужвана от Районно управление – Приморско, са проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия, като със съдействието на служители от отдел ''Криминална полиция'' при ОДМВР – Бургас и сектор ''Специализирани полицейски сили'', са установени и задържани: 45- годишен криминално проявен и осъждан мъж от Благоевград и 25 годишна жена от кюстендилското село Слатино, отседнали на квартира в Приморско.

При извършено претърсване на квартирата им, както и на автомобила, с който задържаните се придвижвали, са намерени и иззети множество вещи: очила, часовници, телефони, лаптоп, парична сума в размер на 1 600 евро, ел. устройства за отключване на автомобили, имащи отношение към извършените кражби.

Доказана е съпричастността им към извършена на 10.07.т.г. и 17.07.т.г. кражби от леки автомобили, паркирани в близост до плаж Перла край Приморско.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържанитеа продължава от служители на Районно управление - Приморско.

Свързани статии
Сдружение алармира за замърсяване на Южния плаж в Приморско с фекални води Новият екоминистър: Трябва да си върнем плажовете и да опазим дюните Мария Нейкова разясни подробно заповедта, касаеща багерите по плажовете Хвнаха двама апаши от Кумлука тарашещи наред в Бургас В Приморско отчетоха силен сезон, но загубите на основните туристи не могат да бъдат компенсирани Странни доводи в Приморско лишиха създаването на фондация за опазване на черната мида Мощите на св. Ефрем Нови идват днес в Приморско Близо 30 градуса по морето и днес, грабвайте хавлиите Disney и Netflix ще снимат по Черноморието Прокуратурата откри нарушения в границите на плажовете в Лозенец
Тагове
крадци плажове Приморско
Коментари

Още от последните новини