Заловиха джебчиите вилнеещи по плажовете в Приморско

Заловиха джебчиите вилнеещи по плажовете в Приморско - E-Burgas.com

Във връзка с извършени кражби на вещи от автомобили, паркирани в близост до плажовете на територията, обслужвана от Районно управление – Приморско, са проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия, като със съдействието на служители от отдел ''Криминална полиция'' при ОДМВР – Бургас и сектор ''Специализирани полицейски сили'', са установени и задържани: 45- годишен криминално проявен и осъждан мъж от Благоевград и 25 годишна жена от кюстендилското село Слатино, отседнали на квартира в Приморско.

При извършено претърсване на квартирата им, както и на автомобила, с който задържаните се придвижвали, са намерени и иззети множество вещи: очила, часовници, телефони, лаптоп, парична сума в размер на 1 600 евро, ел. устройства за отключване на автомобили, имащи отношение към извършените кражби.

Доказана е съпричастността им към извършена на 10.07.т.г. и 17.07.т.г. кражби от леки автомобили, паркирани в близост до плаж Перла край Приморско.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържанитеа продължава от служители на Районно управление - Приморско.

Свързани статии
Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Украинските апаши, които тарашиха апартаменти, чуха най-тежката мярка Прокурор: Единият от украинските крадци е със статут на хуманитарен бежанец Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Най-големият крос триатлон у нас "Лъвско сърце" очаква рекорден брой участници Ударената от мълния Теодора: Последното, което помня, е че бях на плажа Експерт: Би трябвало да има мълниезащитна система в Приморско, ако има - не е като хората До 31 градуса по плажовете днес Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция
Тагове
крадци плажове Приморско
Коментари