Крадци плъзнаха по домовете в Бургас, полицията залови двама

Крадци плъзнаха по домовете в Бургас, полицията залови двама - E-Burgas.com

Крадци са плъзнали в Бургас и дебнат незаключени или леснодостъпни жилища, от където извършват кражби. От криминалната хроника на МВР става ясно, че за два дни са заловени двама апаши, които са с дълги полицейски досиета, а единият от тях е от Стара Загора.

Гастролният крадец е проникнал през незаключената врата на жилище в бл. 22 в ж.к. Изгрев, където живее 40-годишна бургазлийка, и е отмъкнал два лаптопа, мобилният й теефон и ръчен часовник.

Ден по-късно 26-годишен бургазлия проникнал в дом в бл. 113 в Лазур, като откраднал телевизор, мобилен телефон, ръчен часовник и сумата от 760 лв.

И двамата крадци са заловени за отрицателнот време от местните криминалисти и са върнали откраднатите вещи. Работата по двата скучая продължава.  

Свързани статии
Камери уловиха жена да краде системно от магазини в Бургас Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир Проснаха двама варналии, изтормозили Бургас с взломни кражби (Снимки) Задържаха още криминогени в Бургас, извършвали кражби и нападения Разкриха крадците на телевизор и агне, те върнахата телевизора
Тагове
крадци кражби апаши
Коментари

Още от последните новини