Преобразиха детска площадка в Несебър

Преобразиха детска площадка в Несебър - E-Burgas.com

Община Несебър ремонтира детска площадка по сигнал на жител на града. Съоръжението се намира на ул. „Еделвайс“ в Несебър срещу офис на куриерска фирма.

Информацията за необходимостта от обновление и подобрение на детската площадка е подадена до служители в местната администрация, които след оглед на място установяват повредите. В резултат на предприетите своевременни действия по отстраняване на компрометираните елементи и замяната им с нови, детската площадка може да се ползва безопасно.

Община Несебър се обръща с апел към гражданите да бъдат все така отговорни и да не се колебаят да подават сигнали за нередности.

"Напомняме също, че опазването на общинската собственост е грижа на цялото общество и е показател за гражданско съзнание и поведение", твърдят от община Бургас.

Свързани статии
Несъгласните с рефередума в Обзор излизат на протест Обявяват прием в три паралелки след завършен 7 клас в Несебър В Несебър вече ще могат да спортуват и през нощта Вятърът стовари част от покрива на блок върху улица в Несебър Община Несебър прие бюджет от 65,2 млн. лв. за 2021, ясни са и приоритетите Несебър отличи най-добрите си спортисти за 2020 Затварят възлова улица в Несебър, за да сменят стълбове Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас Гърци и българи изследват и картографират дъното около Несебър В Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев бряг
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини