Преобразиха детска площадка в Несебър

Преобразиха детска площадка в Несебър - E-Burgas.com

Община Несебър ремонтира детска площадка по сигнал на жител на града. Съоръжението се намира на ул. „Еделвайс“ в Несебър срещу офис на куриерска фирма.

Информацията за необходимостта от обновление и подобрение на детската площадка е подадена до служители в местната администрация, които след оглед на място установяват повредите. В резултат на предприетите своевременни действия по отстраняване на компрометираните елементи и замяната им с нови, детската площадка може да се ползва безопасно.

Община Несебър се обръща с апел към гражданите да бъдат все така отговорни и да не се колебаят да подават сигнали за нередности.

"Напомняме също, че опазването на общинската собственост е грижа на цялото общество и е показател за гражданско съзнание и поведение", твърдят от община Бургас.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини