Премиерът Кирил Петков е под карантина

Премиерът Кирил Петков е под карантина - E-Burgas.com

Премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова се карантинират, са съобщили пред медии от пресслужбата на Министерския съвет.

Двамата присъстваха на Консултативния съвет за национална сигурност вчера, където са били контактни с председателя на парламента Никола Минчев. Снощи стана ясно, че след съвета Минчев е дал положителен тест за коронавирус.

Все още няма съобщение дали РЗИ налага карантина на всички участници в съвета в президентството.

Петков трябваше да се срещне днес с ръководствата на петте национално представителни работодателски организации и с ръководството на Българската асоциация на металургичната индустрия.

Свързани статии
Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври 7 вместо 10 дни изолация за заразените с коронавирус от днес Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков Петков и Зеленски обсъдили безопасността в Черно море Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие Кирил Петков: Никой не е изгонен случайно, не може да позволим да имаме шпиони от друга държава Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин
Тагове
кирил петков карантина
Коментари

Още от последните новини