Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков

Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков - E-Burgas.com

Това е единственото доказателство, че явно нещата, които правим са подразнили хората, които финансират тези медии. 

Това заяви в „На Фокус” началникът на кабинета Лена Бориславова на въпрос на Лора Крумова как смята да отговори на компроматната война, която се води срещу нея и премиера Кирил Петков. 

Водещата подчерта, че само за няколко дни милион и половина души са гледали видеото. 

"Човек никога не може да се подготви за такава атака, но ние продължаваме напред. Никой не ни е заплашвал с компроматна война, защото ако дадат такъв сигнал, това означава, че биха очаквали нещо насреща, с което да откупим така да се каже изчистването си. А те знаят, че няма какво да предложат и няма кой да плати тази цена" заяви още Бориславова.

Тя коментира и темата за снимките на премиера в Солун.

„Това беше регионално събитие с всички регионални лидери и държавни глави с участието на г-н Шолц, на г-н Шарл Мишел, който е представителят на Френското председателство, и всъщност в този момент се провеждаше регионален форум, в който участваха лица на високи политически длъжности в региона“ заяви началникът на кабинета. 

Свързани статии
Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Лена Бориславова: Коалиционните партньори се държат като в детската градина Петков и Зеленски обсъдили безопасността в Черно море Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие Кирил Петков: Никой не е изгонен случайно, не може да позволим да имаме шпиони от друга държава Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин Петков се срещна с Ердоган, обсъдиха и трафика по КПП-тата Премиерът: В списъка ми за прокоратурата фигурират имена на политици
Тагове
Лена Бориславова Кирил Петков
Коментари

Още от последните новини