Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов

Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов - E-Burgas.com

Искам да поздравя МВР, че са свободни да действат. това да не ги е страх да правят нещата, които по закон трябва да правят, е наистина похвално. Това е единствения начин да имаме промяна - когато недосегаемите не са извън закона. Вчера се случи точно това.

Това заяви министър-председателят Кирил Петков, който инспектира изграждането на междусистемната газова връзка Гърция-България край Стара Загора.

Това, което ме разпитваха в полицията беше за моите разговори с г-жа Коьовеши, както и за доклада, който получих от финансовото министерство и свързва дейността на одитната агенция, която контролира еврофондовете. С други думи имаме явни факти, които показват, че по времето на министерстването на Владислав Горанов има ясни факти, които показват, че контрола не е бил там. Знаем, че всичките сигнали са свързани - корупцията не разграничава национални и европари. Това, че има сигнали за поведение за корупция, има и доклад на министерство на финансите, които дават факти, че контрола не е бил там, са сигнали, които според мен са предизвикали вчерашните действия на МВР.

Свързани статии
Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков Петков и Зеленски обсъдили безопасността в Черно море Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие Кирил Петков: Никой не е изгонен случайно, не може да позволим да имаме шпиони от друга държава Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин Петков се срещна с Ердоган, обсъдиха и трафика по КПП-тата Премиерът: В списъка ми за прокоратурата фигурират имена на политици Отново изслушват Петков в парламента
Тагове
Кирил Петков Продължаваме промяната
Коментари

Още от последните новини