Предприятие за дограма закупи нов терен в Бургас и разширява производството си

Предприятие за дограма закупи нов терен в Бургас и разширява производството си - E-Burgas.com

"ТАЛ Бургас" ООД изгради предприятие, което от две години работи на високи обороти в Индустриален и логистичен парк - Бургас (ИЛП). В трудна година като настоящата компанията закупи съседен по-голям терен, върху който разширява своята дейност. 

"ТАЛ Бургас" се занимава основно с производство на дограма и окачени фасади. Настоящата им база върху площ от 1224 м2 разполага със съвременно техническо оборудване и машини с висок КПД, които се управляват с помощта на прецизни софтуерни решения. Именно комбинацията от съвременни технологии, сертифицирани материали и подготвени професионалисти гарантират качеството, безопасността и стриктното спазване на европейските регулации и световните стандарти в работата на компанията.

Индикатор за бързото развитие на техния бранд е фактът, че "ТАЛ Бургас" закупи втори парцел в ИЛП, върху който стартира изграждането на нова производствена база за студена обработка на метали. Той е с големина от 2380 м2, а производствената сграда ще бъде с 1200 м2 РЗП.

Компанията е дъщерно дружество на TAL Engineering, която от 2012 година насам има 35 % пазарен дял в България и се позиционира като безспорен лидер във високия сегмент на този тип производство. Общата инвестиция в Бургас е за над 2 млн. лв, а работните места са 22.

Коментари

Още от последните новини