„Прайм естетик център“ се погрижи за красотата на претендентките за „Мисис Бургас 2022“

„Прайм естетик център“ се погрижи за красотата на претендентките за „Мисис Бургас 2022“   - E-Burgas.com

Претендентките за короната на „Мисис Бургас“ 2022 се довериха на разкрасителни процедури в „Прайм естестик център“ за бляскавата вечер, в която ще бъде избрана най-красивата омъжена дама.

„Прайм естетик център“ отваря вратите си през пролетта на 2018 г. и e създаден, за да отговори на все по-високите изисквания от страна на клиентите да получат качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. 4 години по-късно центърът има над 3000 лоялни и доволни клиенти и над 8000 извършени процедури.

Козметичният център разполага с последно поколение ефективни и безопасни медицински апарати на световни лидери в сферата на естетиката и медицината за лазерна епилация, подмладяване и възстановяване на кожата на лицето, контуриране и стягане на тялото, премахване на целулит, намаляване на обиколките.

Екипът на центъра се състои изцяло от медицински лица и сертифицирани специалисти, преминали висококвалифицирани обучения.

„Прайм естетик център“ работи с напълно ново поколение технология за склуптуриране на тялото - Nuera tight, която за първи път позволява персонализиране спрямо индивидуалните анатомични особености на всяко тяло. С процедурите се постига изглаждане на бръчки и фини линии, цялостна регенерация на клетките, стимулиране на производството на колаген, трайно премахване на целулит, намаляване на обиколките, изглаждане и стягане на отпуснатата кожа.

Увереността е ключът към това да се чувствате комфортно в кожата си. Първата стъпка при избор на правилна естетична процедура в грижа за кожата е консултацията със специалист.

Посещението на „Прайм естетик център“ е гаранция за дълготрайно усещане за комфорт, увереност и лична хармония, а заедно с тях - повече свобода и време за любими хора, прекрасни емоции и незабравими спомени.

 

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки)
Тагове
мисис бургас
Коментари

Още от последните новини