Потвърдиха второто издание на най-новото сватбено изложение на Бургас

Потвърдиха второто издание на най-новото сватбено изложение на Бургас  - E-Burgas.com

Grand Wedding Expo ще се проведе на 25 и 26 януари в Гранд Хотел и СПА Приморец

Най-новото сватбено изложение на Бургас ще има свое второ издание. Grand Wedding Expo ще се проведе на 25 и 26 януари 2020 г. (събота и неделя). Инициатор, организатор, домакин на широкообхватния специализиран форум е Гранд Хотел и СПА Приморец.

Grand Wedding Expo предоставя възможността на уважавани дългогодишни специалисти от сватбения бранш - сватбени агенти, флористи, сладкари, дизайнери на сватбени официални облекла, фотографи, ювелири, да бъдат част от силно успешния формат. За целта, Гранд Хотел и СПА Приморец предоставя на тяхно разположение своите елегантни пространства на автентична сватбена локация, които да претворят в истинско сватбено царство.

В двата дни на Grand Wedding Expo добре дошли са всички бъдещи младоженци. Те ще могат да видят не само различни декорации, работата на фотографи, мултимедийни решения, сватбени бижута, флорални декорации, предложения за торти и сладък бар и много други важни детайли от едно подобно тържество, но и да посетят тематични подсъбития с модератор от съответното направление.

Предстои обявяване на детайлна програма на Grand Wedding Expo.

За повече информация относно участие в изложението: +359 877 850 001 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини