Поморие 24 часа без вода заради профилактика на ВиК

Поморие 24 часа без вода заради профилактика на ВиК - E-Burgas.com

От ВиК – Бургас съобщават, че провеждането на пролетната профилактика на съоръженията от водоснабдителна система “Камчия” е насрочено за 18 и 19 май 2021 г.

За град Поморие се планира спиране на водоподаването след 22.00 ч. на 18.05.2021 г. и нормализиране – след 23.00 ч. на 19.05.2021 г. 

От ВиК дружеството се извиняват за причиненото неудобство и препоръчват на потребителите да се запасят с необходимите им количества вода.

 

Свързани статии
Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева Мъжът, нахлул във ВиК дружество по халат Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече
Тагове
поморие вода вик
Коментари