Полиция нахлу в дома на бургазлийка, откри пико, хероин, канабис, амфети и екстази

Полиция нахлу в дома на бургазлийка, откри пико, хероин, канабис, амфети и екстази  - E-Burgas.com

35-годишна бургазлийка е задържана от полицията, след като в дома и са открити няколко вида наркотици.

До обиска на жилището се стигнало, след като младата жена е била спряна за проверка вчера по обяд в района на бл. 53 в к-с "Изгрев". Тя била в колата на 47-годишен хасковлия, а заедно с тях били двама бургазлии на 32 и 45 години. В жената са намерени две пкликчета метамфетамин и пликче хероин. 

При последвалия обиск в дома на бургазлийката, разположен в бл. 56 в "Бр. Миладинови", са открити и иззети пликче марихуана, три пликчета метамфетамин, пликче амфетамин и три оранжеви хапчета екстази. Жената е задържана с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.
 

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки)
Тагове
наркотици арест обиск
Коментари

Още от последните новини