Пожар изпепели търстикови масиви и земеделски постройки край Атанасовското езеро

Пожар изпепели търстикови масиви и земеделски постройки край Атанасовското езеро - E-Burgas.com
Снимка: Лагуната на живота / The Lagoon of Life

Няколко часа бургаски пожарникари се бориха с пламъци в Южната част на Атанасовското езеро, като огънят изпепели огромна площ тръстикови масиви и някои от скованите в района земеделски постройки. За щетите информира страницата „Лагуната на живота“.

Силният вятър днес допълнително е затруднил действията на огнеборците, в близост до фото укритието, което за щастие, е оцеляло.

За да бъде овладяна стихията се е наложило противопожарен автомобил да навлезе в тръстиките до огъня. Все още няма официална информация за причините за пожара.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите Пожар отне живота на майка и син
Тагове
пожар атанасовско езеро
Коментари

Още от последните новини