Пожар изпепели търстикови масиви и земеделски постройки край Атанасовското езеро

Пожар изпепели търстикови масиви и земеделски постройки край Атанасовското езеро - E-Burgas.com
Снимка: Лагуната на живота / The Lagoon of Life

Няколко часа бургаски пожарникари се бориха с пламъци в Южната част на Атанасовското езеро, като огънят изпепели огромна площ тръстикови масиви и някои от скованите в района земеделски постройки. За щетите информира страницата „Лагуната на живота“.

Силният вятър днес допълнително е затруднил действията на огнеборците, в близост до фото укритието, което за щастие, е оцеляло.

За да бъде овладяна стихията се е наложило противопожарен автомобил да навлезе в тръстиките до огъня. Все още няма официална информация за причините за пожара.

Свързани статии
Ремонтират три големи диги в Атанасовското езеро Кошмарът по пътищата няма край: Дете загина в горящ джип на "Тракия" Създадоха зелена сол от растение в Атанасовското езеро Запалилият се автобус вчера бил близо 30-годишен Водачът на изгорелия автобус: Усетих дим и веднага отбих и изведох пътниците БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно Бедствено положение в Хасковско, огнеборците не могат да овладеят пожара в Елшица Огнена стихия край Панагюрище, очакват се и доброволци Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО Пожарът между Лесичово и Калугерово отново се разгаря
Тагове
пожар атанасовско езеро
Коментари

Още от последните новини