Подарете емоция за 8-ми март в Гранд Хотел и СПА Приморец

Подарете емоция за 8-ми март в Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Скъпи господа, ако всяка година с приближаването на 8-ми март расте ужасът ви от опашките пред цветарските магазини и из главата ви се върти обичайният въпрос какво да изберете за подарък, това решение е точно за вас: подарете емоция! Заведете я - или пък я пратете с приятелки - на Let's Get PRIM: 8-ми март с гласът на Атанас Кателиев. Празникът ще стартира от 19:30 часа в класически ресторант Приморец в Гранд Хотел и СПА Приморец с много музика и вкусни изкушения.

За първи път в Бургас ще пее победителят в "Гласът на България" 2019 Атанас Кателиев. До него на сцената ще застане възпитаникът на Национално музикално училище “Любомир Пипков” Преслав Атанасов, който освен вокален майстор е и изпълнител на ударни инструменти, китара, бас, пиано, тромбон. За всички гости на вечерта, те ще изпълнят знакови песни на Бруно Марс, Ейми Уайнхаус, Стиви Уондър, D2, Любо Киров, Графа... Забавлението е гарантирано!

Освен това, специалната вечер включва 4-степенно кулинарно приключение, за да имат дамите енергия за качествено забавление. Десертът е торта с орехи и шоколадово-маслен крем - изкушение, към което никоя дама не би останала безразлична.

Цена на куверт: 64.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини