Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета

Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета - E-Burgas.com

Почетните граждани на Бургас – олимпийската шампионка по художествената гимнастика Стефани Кирякова и плувецът Цанко Цанков, подкрепиха благородната кауза по набиране на средства за Общинския приют за безстопанствени кучета.

Ако обичате кучета и имате желание да помогнете на най-нуждаещите се сред тях, благотворителния календар заедно с кутиите за дарения ще намерите в новата библиотека, Културен дом НХК и в павилиона на ОП „Морски знаци“.

Може да направите финансово дарение, според възможностите си, като използвате дарителската сметка на Община Бургас.

ОБЩИНА БУРГАС

Банкова сметка за дарения

IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SОMBBGSF

Вид плащане: 445100

Основание: Дарение приют за кучета

Задължително в полето „Основание“ е нужно да уточните за какво точно желаете да се използват средствата - за храна, операция, хигиенни средства, за определено куче или при нужда, за който и да е питомец на приюта.

Най- дългосрочната и добра опция, чрез която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която трябва да сте сигурни, че можете да поемете, тъй като животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако след това решите да го разсиновите, травмите върху психиката и общото му състояние са изключително негативни.

Събраните средства ще бъдат използвани за увеличаване броя на кастрираните животни, за провеждане на задомителни кампании, лечение на тежко болни безстопанствени и изоставени домашни животни и изграждане на нови съоръжения в общинския приют.

Галерия
Свързани статии
Община Бургас: Спазвайте изискванията за отглеждане и регистриране на домашни любимци Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село Търсят гледач на животни за приюта в Поморие Олимпийската медалистка Стефани Кирякова ще избира новата най-красива омъжена жена на Бургас Стефани Кирякова: На европейското плаках и се питах защо винаги се проваляме (Видео) Не разхождайте кучето си навън без повод, може да се изплаши от гърмежите и да избяга Златната Стефани Кирякова зарадва стотици малки грации на никулденския турнир Състезатели от 6 държави ще спорят за отличията на плувния маратон "Порт Бургас 2021" Бургас посрещна подобаващо "златната" Стефани Кирякова (Снимки) Бургас отново става киноложки център, кучета ще танцуват и ловят фризби
Тагове
приют кучета стефани кирякова цанко цанков
Коментари

Още от последните новини