Златната Стефани Кирякова зарадва стотици малки грации на никулденския турнир

Златната Стефани Кирякова зарадва стотици малки грации на никулденския турнир  - E-Burgas.com

Никулденският турнир по художествена гимнастика за деца от 4 до 10-годишна възраст в зала „Младост“ се превърна в истински празник за малки и големи. Организатор беше КХГ“Черноморец“ с подкрепата на Община Бургас. Златната Стефани Кирякова аплодира 250-те малки грации от 6 клуба от страната. Олимпийската шампионка от Токио дори се включи активно в импровизирани игри и танци с бъдещите си наследнички на подиума. Празничното шоу с много настроение поведе бога на морето Нептун.

Турнирът официално беше открит от Диана Саватева – зам.кмет култура, туризъм и спорт. Сред официалните лица бяха Веселина Деведжиева- началник отдел „Спорт“, Йордан Георгиев – председател на постоянната комисия по „Спорт“ към Общинския съвет и Ани Бошева – президент на КХГ“Черноморец“.

Малките гимнастички от „Грация“-Варна, „Берое“-Стара Загора, „Диляна“-Пазаджик, „Тракия“-Пловдив, „Тунджа“-Ямбол и домакините от „Черноморец“показаха завидни за възрастта си умения. Играха ансамблови съчетания. Участничките бяха разпределени в три възрастови групи в три категории. Отличилите се бяха наградени с медали. За всички гимнастички организаторите бяха подготвили атрактивни подаръци.

Галерия
Свързани статии
Стефани Кирякова: На европейското плаках и се питах защо винаги се проваляме (Видео) Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета Празнични намаления по случай празника на Бургас и Никулден Бургас посрещна подобаващо "златната" Стефани Кирякова (Снимки) Именити бургазлии с видеопоздрави в паузите на виртуалната никулденска програма Дашно море ден преди празника на Бургас Ето как ще протече виртуалния Никулден в Бургас Вижте празничния никулденски вестник на Бургас онлайн Серия от проверки на магазини и язовири в Бургас в навечерието на Никулден Цените на рибата същите като миналата година, само сьомгата по-евтина
Тагове
никулден стефани кирякова
Коментари

Още от последните новини