Бургас посрещна подобаващо "златната" Стефани Кирякова (Снимки)

Бургас посрещна подобаващо

Кметът на Община Бургас Димитър Николов и стотици бургазлии посрещнаха златната гимнастичка Стефани Кирякова на площад „ Атанас Сиреков“ в центъра на града.

В емоционалната церемония се включи и Духовият оркестър на Бургас, както и ФА “Странджа“ и СКХГ“ Черноморец“, чийто възпитаник е талантливата ни гимнастичка, с олимпийска титла от Токио 2020.

Треньорите и родителите на шампионката споделиха огромната си радост от успеха на Стефани на олимпиадата. Талантливата и вдъхновяваща гимнастичка сподели, че е много щастлива отново да е в Бургас.

“ Искам да кажа едно огромно "Благодаря"-  на треньорите и родителите си, без които нямаше да стигна до тук. От всеки съм взела по малко, успехът ни е общ. Пожелавам на всички да бъдат готови да работят за мечтите си“, сподели гимнастичката.

Грацията подари на кмета и Бургас талисмана на олимпийските игри в Токио 2020.

Преди броени дни Димитър Николов обяви, че ще предложи на местния парламент да присъди на златната гимнастичка почетно гражданство.

Галерия
Свързани статии
Олимпийската медалистка Стефани Кирякова ще избира новата най-красива омъжена жена на Бургас Стефани Кирякова: На европейското плаках и се питах защо винаги се проваляме (Видео) Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета Златната Стефани Кирякова зарадва стотици малки грации на никулденския турнир
Тагове
Стефани Кирякова
Коментари

Още от последните новини