Петко Георгиев: Истинският русофил трябва да е против Путин, защото той унищожава Русия

Петко Георгиев: Истинският русофил трябва да е против Путин, защото той унищожава Русия - E-Burgas.com

Журналистът Петко Георгиев обяви, че руския президент Владимир Путин унищожава онази Русия, която много хора по света са обичали.

"Истинският русофил в момента трябва да е категорично против Путин. Той унищожава онази Русия, която не само България, а толкова много хора по света обичаха. Той я унищожи. На Русия да се върне отново там, където я обичаха хората, ще й отнеме десетилетия. Със сигурност това минава през смяна на режима на Путин. Да си русофил в момента означава да мразиш Путин, ако наистина си русофил по душа. Защото той съсипва това, в което вярваш и това, което обичаш", категоричен бе Георгиев.

"Сега е историческият момент БСП да направи следващата стъпка. Стъпка, която преди много години направи тогавашният им лидер Първанов, който промени позицията на БСП спрямо НАТО. Сега е историческият момент БСП да промени своята позиция спрямо Путин. Не спрямо Русия, не спрямо русофилите, не спрямо класическата руска култура, а спрямо фашисткия режим, който е на власт в Москва", заяви още журналистът.

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване 6 милиона семейства са без ток в Украйна Захарова заплаши НАТО с война Очаква се Путин да направо ново важно съобщение днес МВнР: Българите в Русия най-добре да напуснат страната Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта! Сергей Шойгу: Изпращаме 300 000 войници на бойното поле! Войната не е с Украйна, а с колективния Запад Бивш военен министър: Русия се готви да признае Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област за свои територии
Тагове
Русия
Коментари

Още от последните новини