Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход

Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход - E-Burgas.com
Архив trud.bg

Въпреки че казусът с парите на пътностроителните фирми влиза за разглеждане в парламента за днес е предвиден общонационален протест.

Те настояват държавата да им изплати един милиард лева за свършена според тях работа. Едновременно с националния протест на жълтите павета, демонстрации и пътни блокади ще има в редица градове на страната.

И служителите на "Автомагистрали - Черно море" подновяват протестните си действия заради забавянето на решението на Народното събрание за изплащане на дължимите 28 млн. лв. за ремонт на отсечката Чирпан-Стара Загора. Около обяд намеренията им са да блокират пътен възел Белокопитово, Ришки и Айтоски проход.

Свързани статии
Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната Протестиращите хотелиери ще получат 80 млн. лева Хотелиери от Южното Черноморие блокираха път, не получили помощи за украинците И НЗОК излиза на протест Родни производители също обявиха протестна готовност Надзиратели и съдебни охранители излизат на предупредителен протест Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа Общински кмет поведе протест заради поражения от градушка, земеделци блокираха главен път Превозвачите готови за нови разговори, но и за нови протести Пътните строители отложиха протестите
Тагове
пътни фирми протест айтоски проход
Коментари

Още от последните новини