Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход

Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход - E-Burgas.com
Архив trud.bg

Въпреки че казусът с парите на пътностроителните фирми влиза за разглеждане в парламента за днес е предвиден общонационален протест.

Те настояват държавата да им изплати един милиард лева за свършена според тях работа. Едновременно с националния протест на жълтите павета, демонстрации и пътни блокади ще има в редица градове на страната.

И служителите на "Автомагистрали - Черно море" подновяват протестните си действия заради забавянето на решението на Народното събрание за изплащане на дължимите 28 млн. лв. за ремонт на отсечката Чирпан-Стара Загора. Около обяд намеренията им са да блокират пътен възел Белокопитово, Ришки и Айтоски проход.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
пътни фирми протест айтоски проход
Коментари

Още от последните новини