Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход

Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход - E-Burgas.com
Архив trud.bg

Въпреки че казусът с парите на пътностроителните фирми влиза за разглеждане в парламента за днес е предвиден общонационален протест.

Те настояват държавата да им изплати един милиард лева за свършена според тях работа. Едновременно с националния протест на жълтите павета, демонстрации и пътни блокади ще има в редица градове на страната.

И служителите на "Автомагистрали - Черно море" подновяват протестните си действия заради забавянето на решението на Народното събрание за изплащане на дължимите 28 млн. лв. за ремонт на отсечката Чирпан-Стара Загора. Около обяд намеренията им са да блокират пътен възел Белокопитово, Ришки и Айтоски проход.

Свързани статии
Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Служители на затвори излязоха на протест Служители на РЗИ-Бургас излизат на протест заради ниски заплати Таксиджии от цяла България на протест заради прострелян колега Зърнопроизводители от Бургаско протестират заради вноса на украинско зърно Производители излизат на протест заради безконтролен внос на украинско зърно Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната
Тагове
пътни фирми протест айтоски проход
Коментари

Още от последните новини