„Пътна полиция“ затяга колана в Бургас, отнеха шест книжки за седмица

„Пътна полиция“ затяга колана в Бургас, отнеха шест книжки за седмица - E-Burgas.com
Архив

На територията на град Бургас са констатирани 1 367 нарушения на скоростта само за седмица. В шест случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост.

Неправоспособните водачи са двама.

С глоба в размер на 30 лв. са санкционирани седем велосипедисти, като две са основните нарушения, извършвани от тях: управление на велосипед без оборудване и преминаване през зони за пешеходци без избутване на велосипеда (най-вече ул. Александровска” и ул. „Богориди”).

За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас са санкционирани десет пешеходци, а за преминаване на неразрешаващ / червен/ светофарен сигнал са санкционирани седем водачи. 

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Акция в столицата срещу компания за криптовалута Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента
Тагове
акция кат пътна полиция шофьори
Коментари