„Пътна полиция“ затяга колана в Бургас, отнеха шест книжки за седмица

„Пътна полиция“ затяга колана в Бургас, отнеха шест книжки за седмица - E-Burgas.com
Архив

На територията на град Бургас са констатирани 1 367 нарушения на скоростта само за седмица. В шест случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост.

Неправоспособните водачи са двама.

С глоба в размер на 30 лв. са санкционирани седем велосипедисти, като две са основните нарушения, извършвани от тях: управление на велосипед без оборудване и преминаване през зони за пешеходци без избутване на велосипеда (най-вече ул. Александровска” и ул. „Богориди”).

За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас са санкционирани десет пешеходци, а за преминаване на неразрешаващ / червен/ светофарен сигнал са санкционирани седем водачи. 

Свързани статии
Млад мъж от Карнобат почина след челен сблъсък на пътя Драганци – Драка Синдикатите настояват без таван на пенсиите още от 1 юли Къци Вапцаров пострада леко в катастрофа с мотора си Пиян шофьор предизвика верижна катастрофа на Околовръстното Общината разтури поредния катун в Бургас (Снимки) Двама без книжка катастрофираха с БМВ и мотор при неясни обстоятелства край Поморие Украинка се преобърна с Маздата си край Крушевец, друга е в болница Четири катастрофи на "Тракия" само за час Очаква се засилен трафик и днес, КАТ с допълнителни проверки Голямото пътуване започва: МВР с патрули навсякъде в страната
Тагове
акция кат пътна полиция шофьори
Коментари

Още от последните новини