Отново километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки)

Отново километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Пореден ден километрично задръстване мъчи шофьори при входа на Бургас, откъм АМ "Тракия".

В момента колоната със стотици автомобили започва от "Джъмбо" и стига до кръговото кръстовище до входа на града. Над километър е колоната според информация на шофьори.

Същото е положението и на излизане от същото място, в другата лента, в посока София. Taм усилено тече строежа на Северния обход и частично едната лента е затворена и излизащите от Бургас в автомобили карат в едната. Движат буквално с 10 км/ч.

Галерия
Свързани статии
Пожарникар, шофиращ такси на роднина, превозвал нелегално трима афганистанци Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението Километрична опашка за влизане в България на ГКПП-Капитан Андреево Задръствания отново затрудняват изходите в Бургас Задръстване отново мъчи Южното Черноморие Катастрофа предизвика километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки) Отбелязваме Деня на безопасността на движението по пътищата Отново наплив от нашенци на Кулата, искат да почиват в Гърция Черешова задушница е, ето каква е организацията на движението около гробищата
Тагове
трафик задръстване
Коментари

Още от последните новини