От днес всички с маски навън

От днес всички с маски навън - E-Burgas.com

От днес е в сила заповедта на здравния министър, която задължава гражданите да носят маски в закрити или открити обществени места.

Това включва обществения транспорт, както и автобусните спирки, търговските обекти, храмовете и манастирите.

С друга заповед на министър Ананиев - днес се затварят и всички кооперативни пазари и цветни борси. Те ще бъдат отворени отново от утре до 15 април, за да могат търговците да реализират стоката си. На 16 април пазарите отново ще бъдат затворени до второ нареждане.

На този фон у нас портвърдените случаи на хора, заразени с COVID-19 до този момент са 661. За последните 24 часа са доказани нови 13 случая, 10, от които са в област София. 35 са пациентите с коронавирус, настанени в интензивни отделения. За изминалото денонощие починаха още двама души и така смъртните случаи у нас вече са 28.

Свързани статии
Детска учителка от Русе лепна коронавирус Отново ръст на заболелите с Covid-19, Бургас и Благоевград с най-много нови 16 са новозаразените случаи на коронавирус в Бургаско 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини