От днес всички с маски навън

От днес всички с маски навън - E-Burgas.com

От днес е в сила заповедта на здравния министър, която задължава гражданите да носят маски в закрити или открити обществени места.

Това включва обществения транспорт, както и автобусните спирки, търговските обекти, храмовете и манастирите.

С друга заповед на министър Ананиев - днес се затварят и всички кооперативни пазари и цветни борси. Те ще бъдат отворени отново от утре до 15 април, за да могат търговците да реализират стоката си. На 16 април пазарите отново ще бъдат затворени до второ нареждане.

На този фон у нас портвърдените случаи на хора, заразени с COVID-19 до този момент са 661. За последните 24 часа са доказани нови 13 случая, 10, от които са в област София. 35 са пациентите с коронавирус, настанени в интензивни отделения. За изминалото денонощие починаха още двама души и така смъртните случаи у нас вече са 28.

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини