От днес всички с маски навън

От днес всички с маски навън - E-Burgas.com

От днес е в сила заповедта на здравния министър, която задължава гражданите да носят маски в закрити или открити обществени места.

Това включва обществения транспорт, както и автобусните спирки, търговските обекти, храмовете и манастирите.

С друга заповед на министър Ананиев - днес се затварят и всички кооперативни пазари и цветни борси. Те ще бъдат отворени отново от утре до 15 април, за да могат търговците да реализират стоката си. На 16 април пазарите отново ще бъдат затворени до второ нареждане.

На този фон у нас портвърдените случаи на хора, заразени с COVID-19 до този момент са 661. За последните 24 часа са доказани нови 13 случая, 10, от които са в област София. 35 са пациентите с коронавирус, настанени в интензивни отделения. За изминалото денонощие починаха още двама души и така смъртните случаи у нас вече са 28.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини