От днес всички с маски навън

От днес всички с маски навън - E-Burgas.com

От днес е в сила заповедта на здравния министър, която задължава гражданите да носят маски в закрити или открити обществени места.

Това включва обществения транспорт, както и автобусните спирки, търговските обекти, храмовете и манастирите.

С друга заповед на министър Ананиев - днес се затварят и всички кооперативни пазари и цветни борси. Те ще бъдат отворени отново от утре до 15 април, за да могат търговците да реализират стоката си. На 16 април пазарите отново ще бъдат затворени до второ нареждане.

На този фон у нас портвърдените случаи на хора, заразени с COVID-19 до този момент са 661. За последните 24 часа са доказани нови 13 случая, 10, от които са в област София. 35 са пациентите с коронавирус, настанени в интензивни отделения. За изминалото денонощие починаха още двама души и така смъртните случаи у нас вече са 28.

Свързани статии
15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи 65 са новозаразените в Бургас, 750 в страната 753 са новите случаи на ковид, 37 в област Бургас Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско 107 са новозаразени с ковид в Бургас, 867 в страната
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини