Онлайн дискотека за празника на Поморие

Онлайн дискотека за празника на Поморие - E-Burgas.com

Гергьовден е денят, който по традиция събира стотици жители и гости в Поморие, за да споделят празника и почетат светеца закрилник на града – Свети Георги Победоносец. Тази година Поморие ще празнува патронния си празник по различен начин.

В навечерието на Гергьовден, тази вечер, от 19.30 ч., диджеят с поморийски корени Марти G ще зарадва поморийци с едночасова онлайн дискотека, която ще бъде излъчена в сайта на Община Поморие. „Миксирал съм едни от най-популярните денс съвременни хитове, няколко ремикса на известни парчета, както и хитове с български фолклорни мотиви и етно звучене. Благодаря за тази покана на г-н Иван Алексиев и Община Поморие. Честит празник на всички, бъдете много здрави, бдителни и отговорни.“, споделя Марти G.

Празничният 6-ти май ще започне с онлайн излъчване на Светата литургия, директно от манастир Свети Георги, от 9.00 часа.  

Кметът Иван Алексиев, председателят на Общинския съвет Адам Адамов и народният представител Ася Пеева ще поднесат своите приветствия в 11.00 часа, отново чрез сайта на Община Поморие. Веднага след това, празничният ден ще продължи с онлайн концерт, със специалното участие на Тони Димитрова, Поли Паскова и Николина Чакърдъкова. Танцовите състави от Поморие – ДФТА „Раковина“, Клуб за народни танци „Раковина“, Танцов клуб „Чайка“ и изпълнителите от Българо-гръцко дружество „Анхиало“ също ще поднесат своите поздрави за празника на града. Специална изненада са подготвили и талантливите поморийски деца, носители на многобройни награди и отличия – дуетът на Анелия и Кристиян Налбантови.

Да посрещнем празника у дома и заедно да споделим празничното настроение с талантливите изпълнители.

 

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество Бургас отбеляза 145 години от своето Освобождение (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Ето как Бургас ще отбележи 145 години от освобождението си Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Около 360 000 българи празнуват имен ден
Тагове
поморие регион празник гергьовден
Коментари

Още от последните новини