Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“

Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“ - E-Burgas.com

Двамата старозагорци Иван Стефанов и Петко Кирилов, който похитиха младо момиче в бургаския ж.к. „Лазур“ преди година, отнесоха ефективно общо 5 години.

На 17 декември 2019 двамата криминално проявени мъже причакали 22-годишното момиче пред дома й в бл. 163 и насилствено я вкарали в БМВ-то, с което се придвижвали.

Иван Стефанов, който е осъден на три години затвор, е причинил лека телесна повреда на пострадалата, удряйки я в главата, тъй като целял по този начин да прикрие извършеното отвличане. Обвинен и за това, че счупил личната карта на бургазлийката.

По време на разследването е установено, че тя е оказала съпротива на двамата си похитители, вследствие на което е удряна в главата. След това автомобилът се е отправил към Стара Загора.

Подсъдимите са задържани благодарение на отличните съвместни действия на служителите от ОД на МВР – Стара Загора и ОД на МВР – Бургас.

Наказанието е постановено по реда на съкратеното производство.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Батката с питбула от "Меден рудник" саботира делото, иска друг адвокат 18 години затвор за Иван, който разстреля с „Калашников“ приятеля си Петър край Вая Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Онлайн разводите възможни и след пандемията Ето каква е равносметката за 2020 на Бургаския Окръжен съд Насилникът, който наруши заповед за доближаване и души майка си, остава в ареста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Осъдиха Попчето на 20 години затвор Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка
Тагове
отвличане похитители съд
Коментари

Още от последните новини