Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“

Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“ - E-Burgas.com

Двамата старозагорци Иван Стефанов и Петко Кирилов, който похитиха младо момиче в бургаския ж.к. „Лазур“ преди година, отнесоха ефективно общо 5 години.

На 17 декември 2019 двамата криминално проявени мъже причакали 22-годишното момиче пред дома й в бл. 163 и насилствено я вкарали в БМВ-то, с което се придвижвали.

Иван Стефанов, който е осъден на три години затвор, е причинил лека телесна повреда на пострадалата, удряйки я в главата, тъй като целял по този начин да прикрие извършеното отвличане. Обвинен и за това, че счупил личната карта на бургазлийката.

По време на разследването е установено, че тя е оказала съпротива на двамата си похитители, вследствие на което е удряна в главата. След това автомобилът се е отправил към Стара Загора.

Подсъдимите са задържани благодарение на отличните съвместни действия на служителите от ОД на МВР – Стара Загора и ОД на МВР – Бургас.

Наказанието е постановено по реда на съкратеното производство.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Съдиите от Европа посетиха и Окръжен съд – Бургас Административният съд в Бургас пред европейските си колеги: Нашият стремеж е хората да вярват в нас! Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си
Тагове
отвличане похитители съд
Коментари

Още от последните новини