Обществените поръчки стават изцяло елекронни

Обществените поръчки стават изцяло елекронни - E-Burgas.com

Агенцията по обществени поръчки информира, че считано от 14 юни 2020 г. Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП) е задължителна за ползване от всички възложители.

Съгласно §12 от Преходните и заключителните разпоредби на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г. и за преодоляване на последиците, всички възложители, които не използват ЦАИС ЕОП следва да започнат да я прилагат един месец след отмяната на извънредното положение.

В съответствие с решение на Народното събрание от 03 април 2020 г. срокът на извънредното положение изтече на 13 май 2020 г.

Възложителите и стопанските субекти, които към момента не са направили своята регистрация в системата могат да се регистрират на електронен адрес: https://eop.bg/

Свързани статии
Онлайн разводите възможни и след пандемията Учениците от 5 до 12 клас остават на дистанционно обучение и този месец Омбудсманът организира онлайн дискусия за проблемите с дистанционното обучение Министър Вълчев призна: Бави се доставката на компютри за учениците Алекс Холаян спечели виртуалното състезанието "Моят чабот" Родители настояват онлайн обучението да остане и след Нова година Онлайн уроците в областта остават до края на ноември, една четвърт от заразените са ученици и учители Министър Вълчев: Няма да има нулева година, на училище през лятото е последен вариант Учители искат онлайн училище поне до края на годината МОН: Дистанционното обучение на места изглежда неизбежно
Тагове
обществени поръчки онлайн
Коментари

Още от последните новини