Обществените поръчки стават изцяло елекронни

Обществените поръчки стават изцяло елекронни - E-Burgas.com

Агенцията по обществени поръчки информира, че считано от 14 юни 2020 г. Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП) е задължителна за ползване от всички възложители.

Съгласно §12 от Преходните и заключителните разпоредби на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г. и за преодоляване на последиците, всички възложители, които не използват ЦАИС ЕОП следва да започнат да я прилагат един месец след отмяната на извънредното положение.

В съответствие с решение на Народното събрание от 03 април 2020 г. срокът на извънредното положение изтече на 13 май 2020 г.

Възложителите и стопанските субекти, които към момента не са направили своята регистрация в системата могат да се регистрират на електронен адрес: https://eop.bg/

Свързани статии
11-годишна бургазлийка печели онлайн международни музикални конкурси НАП улеснява търговците с нова онлайн услуга По време на пандемия: Бургаски ученици направиха виртуален ресторант И АПИ пуснаха електронни услуги заради коронавируса 80% са подали декларациите си за доходи онлайн Състезанието по програмиране на БСУ и общината ще се проведе онлайн през май Вече има списък с български производители, извършващи онлайн търговия Останете у дома на Великден: Излъчват службата в най-големия бургаски храм онлайн Бургаска ученичка за онлайн обучението: Това е шансът ни да развиваме идеите си без страх Онлайн тест показва попадаме ли в рискова група за COVID-19
Тагове
обществени поръчки онлайн
Коментари

Още от последните новини