Обществените поръчки стават изцяло елекронни

Обществените поръчки стават изцяло елекронни - E-Burgas.com

Агенцията по обществени поръчки информира, че считано от 14 юни 2020 г. Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП) е задължителна за ползване от всички възложители.

Съгласно §12 от Преходните и заключителните разпоредби на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г. и за преодоляване на последиците, всички възложители, които не използват ЦАИС ЕОП следва да започнат да я прилагат един месец след отмяната на извънредното положение.

В съответствие с решение на Народното събрание от 03 април 2020 г. срокът на извънредното положение изтече на 13 май 2020 г.

Възложителите и стопанските субекти, които към момента не са направили своята регистрация в системата могат да се регистрират на електронен адрес: https://eop.bg/

Свързани статии
Бургаските майки могат да ползват нова онлайн услуга за млечната кухня Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението Хакери дебнат в онлайн пазаруването Осем области вече ще учат само онлайн Онлайн училище при 10% заразени ученици Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн Една трета от обществените поръчки са с нарушения Онлайн разводите възможни и след пандемията Учениците от 5 до 12 клас остават на дистанционно обучение и този месец Омбудсманът организира онлайн дискусия за проблемите с дистанционното обучение
Тагове
обществени поръчки онлайн
Коментари

Още от последните новини