Облаци и дъжд през уикенда

Облаци и дъжд през уикенда - E-Burgas.com

Почивните дни ще са предимно облачни и дъждовни. Днес сутринта в равнините може да се образуват мъгли, сочи прогнозата на bTV.

Обилни дъждове пак ще има в няколко области от Северна, Централна и Южна България. Там количествата може да достигнат 30 литра на квадратен метър, на места до 50 литра на квадратен метър. В планинските райони валежите ще са от сняг.

Сутринта минималните температури ще са около 4 градуса в столицата, малко над нулата в Дунавската равнина и до 9-10 градуса по Южното Черноморие. Добрата новина е, че следобед от Запад валежите ще започнат да спират Максимални температури - в София ще са около 7 градуса, в останалите области - между 7 и 12 градуса.

В неделя ще е облачно, със слаби валежи от дъжд на Изток. От понеделник - отново дъждове на повече места в Централна и Източна България. Почти без валежи ще е в Северозападна България. Дневните температури очакваме да са с 2-3 градуса по- НИСКИ. Към вторник валежите ще намалеят и спрат.

Свързани статии
И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Високи температури в събота, но с валежи Топъл въздух от Сахара ни очаква през декември Ниски температури и дъжд в четвъртък Облачно с превалявания ще е днес, сняг на места над 1300 метра Променлива облачност по Черноморието, но дъждът ще е на запад Сиромашко лято е, чакат ни седмици слънце и липса на мъгли Превалявания се очакват в Западна България
Тагове
дъжд облаци прогноза
Коментари